Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 28/02

Ο Φλεβάρης έλαβε τέλος και μαζί του και ο… Χειμώνας! Ένας κουτσο-μήνας αρκετά ανατρεπτικός και αποκαλυπτικός κάνει φινάλε και καλωσορίζει την Άνοιξη! Ο Μάρτης είναι προ των πυλών!

ΚΡΙΟΣ: Οι αδιέξοδες μέρες του παρελθόντος, Κριέ, έφτασαν στο τέλος τους. Το μέλλον φέρνει εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε οριστικές λύσεις και θα βάλουν τάξη σε εκκρεμότητες που σε βασανίζουν. Μη βιαστείς πάντως να δημοσιοποιήσεις τις αποφάσεις σου και μην αφήνεις τους άλλους να σε επηρεάσουν με την άποψή τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ταχύτατη πρόοδός σου, Ταύρε, έχει ενοχλήσει κάποιους που βρίσκονται μέσα στο στενό σου περιβάλλον και διαδίδουν διάφορα εις βάρος σου. Μη δίνεις σημασία σε σχόλια και κοίτα το δρόμο σου, που είναι ανοιχτός και γεμάτος ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη. Η συνέπεια και η εργατικότητά σου διαρκώς ανταμείβονται.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας σου, Δίδυμέ μου, και η ιδιαίτερη απόδοσή σου στα δύσκολα, σου δίνουν το προβάδισμα και βελτιώνουν δραστικά τις συνθήκες της ζωής σου. Οι ικανοποιήσεις είναι πολλές, το πρόγραμμα παραμένει δύσκολο, αλλά η εργατικότητά σου σε βοηθάει να ανταποκρίνεσαι πάντα με επιτυχία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δημόσιες σχέσεις, Καρκίνε, και οι ισχυρές σου διασυνδέσεις σε οδηγούν σε επιτυχίες, που όμως είναι δίχως μεγάλη διάρκεια. Φρόντισε την ουσιαστική σου πρόοδο και εξέλιξη, αφού πολύ σύντομα η εποχή των μεγάλων διευκολύνσεων απομακρύνεται. Η ανάγκη σου για κοινωνική άνοδο βρίσκει το ερχόμενο διάστημα κάποια εμπόδια.

ΛΕΩΝ: Οι εντάσεις των ημερών, Λέων μου, γίνονται αφορμή για να δεις τις πραγματικές προθέσεις συνεργατών και φίλων. Είναι πιθανό, πολύ σύντομα να μην μπορέσεις να τακτοποιήσεις όσα υπόσχεσαι και να δημιουργηθούν εντάσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να δείξεις ψυχραιμία και να μην πεις λόγια που θα σε δεσμεύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσα μπορείς περισσότερα, Παρθένε, τώρα που έχεις το χρόνο, διότι σύντομα μερικές υποχρεώσεις μπαίνουν στο προσκήνιο και απαιτούν μεγάλη προσήλωση. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη, μην την παραμελείς και μην υπερβάλλεις με καταστάσεις που δε σημαίνουν πολλά

ΖΥΓΟΣ: Αν καταφέρεις, Ζυγέ, να κρατήσεις με συνέπεια το πρόγραμμα που τώρα έχεις βάλει, πολύ σύντομα θα δεις ευχάριστα αποτελέσματα. Άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος φτάνουν στο τέλος τους. Από εδώ και στο εξής, πολλές χαρές και ικανοποιήσεις θα περιλαμβάνονται στην καθημερινότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φιλικό άτομο από το παρελθόν, Σκορπιέ, κάνει την επανεμφάνισή του, δίχως να υπόσχεται συγκεκριμένα πράγματα. Δείξε αυτοσυγκράτηση και μην αφήνεις συναισθήματα του παρελθόντος να βγουν στην επιφάνεια. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εύκολα και δεν πρέπει να το ξεχνάς αυτό, περιμένοντας θαύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σύντομα, Τοξότη, θα μάθεις μία πληροφορία που δεν περιμένεις. Η άποψή σου για τα πράγματα θα αλλάξει ριζικά. Δείξε ψυχραιμία και μην αφήσεις το θυμό σου να σε κατευθύνει. Η ένταση θα υποχωρήσει σύντομα και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ατίθασος χαρακτήρας σου, Αιγόκερε, και η διάθεσή σου να αντιμετωπίζεις ανάλαφρα μερικές φορές τις καταστάσεις, δημιουργεί συχνά λανθασμένες εντυπώσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε την απαραίτητη σοβαρότητα και κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων και μην αφήνεις περιθώρια για ελπίδες, που δεν μπορείς να ανταποκριθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ευαισθησία σου, Υδροχόε, σε οδηγεί συχνά σε λάθος συμπεράσματα. Μην ξεχνάς, πως οι άνθρωποι γύρω σου δεν έχουν όλοι τον ίδιο τρόπο σκέψης με εσένα. Προσπάθησε να συντονιστείς και να κατανοήσεις τις διαφωνίες που σε θέτουν πιο μακριά από τους γύρω σου.

ΙΧΘΥΣ: Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει, Ιχθύ μου, και σου προσφέρει ικανοποιήσεις μέσα από προτάσεις που διευκολύνουν την επίτευξη των στόχων σου. Δείξε σοβαρότητα στην εκτίμηση των καταστάσεων, φροντίζοντας να ανταποκριθείς σύντομα και δίχως φόβο σε αυτά που απαιτούνται για την ολοκλήρωσή σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα