Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 01/03

Καλό Μήνα σε όλους! Η Άνοιξη μας καλωσορίζει λίγο περίεργα αφού Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες το ρίχνουν στους τσακωμούς, αλλά και ορισμένοι το «ρίχνουν» στον… Έρωτα και το πάθος, ιδίως για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες!

ΚΡΙΟΣ: Το ερχόμενο διάστημα, Κριέ μου, πρόκειται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε κρατούν δέσμιο στο παρελθόν. Μη φοβηθείς να απεμπλακείς, αλλά αντίθετα συνειδητοποίησε πως η απελευθέρωσή σου αυτή θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου και να βρεις τον προορισμό που σου αξίζει.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην περιμένεις, Ταύρε μου, να εναρμονιστούν οι γύρω σου με τις δικές σου ιδιαίτερες ανάγκες. Είναι εξίσου χρήσιμο, να προσαρμόζεσαι κι εσύ στο περιβάλλον σου. Οι ισορροπίες θα διατηρηθούν μόνο με σοβαρότητα και σύνεση.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι αποφάσεις που πήρες, Δίδυμε, και η σταθερότητα που ακολουθείς, σε οδηγούν με αργά βήματα στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Μην επηρεάζεσαι από καταστάσεις που σου αποσπούν την προσοχή, διατήρησε τη συγκέντρωσή σου και θα καταφέρεις να βελτιώσεις όσα χρειάζεται για να προχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο αυταρχικός χαρακτήρας κάποιου κοντινού σου, μη συγγενικού, προσώπου, Καρκίνε, σε οδηγεί σε ένταση και αδιέξοδο. Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να κάνεις μία ήρεμη συζήτηση, από την οποία όμως μην περιμένεις θαύματα. Αργότερα οι πιέσεις θα υποχωρήσουν και οι διαθέσεις θα βελτιωθούν προς πάσα κατεύθυνση.

ΛΕΩΝ: Το υπερβολικά φορτωμένο σου πρόγραμμα, Λέων, ευθύνεται για την ταλαιπωρημένη φυσική σου κατάσταση. Φρόντισε τη διατροφή σου και μην παραμελείς την εμφάνισή σου. Η ψυχολογία σου δεν είναι στα πάνω της με όσα πέρασες τελευταία, μα σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί και θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η οικογένειά σου, Παρθένε, δημιουργεί κλίμα ζεστασιάς και ασφάλειας, ακόμη και σε φιλικά πρόσωπα που το εκτιμούν και μέσα από την ανταπόδοση αυτής της προσφοράς, ωφελείσαι αρκετά. Αξιοποίησε αυτή τη στήριξη για να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που χρειάζεσαι, στην ολοκλήρωση όσων ονειρεύεσαι.

ΖΥΓΟΣ: Οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος, Ζυγέ μου, πέρασαν σαν εφιάλτης και τα ίχνη τους σταδιακά απομακρύνονται από τη ζωή σου. Οι νέες συνθήκες είναι ασύγκριτες! Ετοιμάσου να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Η τύχη επιτέλους σου χαμογελά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η στήριξη που δέχεσαι, Σκορπιέ, από κοντινό σου πρόσωπο, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι δυστυχώς αποσκοπεί κάπου. Μη δείξεις την έκπληξή σου, παρά προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να εξηγήσεις με ήρεμο τρόπο, πως προτιμάς την ευθεία οδό για ό,τι θέλουν να σου ζητήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι κανόνες της φιλικής σου ζωής, Τοξότη, διαρκώς παραβιάζονται από αγενείς παρεμβάσεις κοντινών σου προσώπων. Κράτησε τις ισορροπίες με κάθετο, σοβαρό, αλλά ταυτόχρονα ήρεμο τρόπο. Σύντομα, θα χρειαστεί να βάλεις τάξη στις σχέσεις αυτές, προκειμένου να αποφύγεις μακροπρόθεσμα μια οριστική ρήξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νέες ευκαιρίες, Αιγόκερε, κάνουν την εμφάνισή τους τώρα και καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μη βιαστείς να οδηγηθείς σε οριστικές αποφάσεις, αφού υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις γνώμη για το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Μια βιαστική σου στάση θα δυσκολέψει τα πράγματα, οπότε συγκρατήσου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μία επαφή με άτομο από το παρελθόν σου, Υδροχόε, ανοίγει νέους ορίζοντες. Σκέψου πολύ σοβαρά τις προοπτικές και μην αφήνεσαι σε παράλογες σκέψεις, που μπορεί να μην οδηγήσουν πουθενά. Η εργατικότητα και η συνέπεια είναι ο τρόπος για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ: Η εκτίμηση ατόμων από το παρελθόν, Ιχθύ, είναι ο δρόμος για την επιτυχία. Μην αφήνεσαι σε παράλογες σκέψεις και μην επηρεάζεσαι από την προσπάθεια κάποιων να σε διαβάλλουν. Εκείνοι που σε γνωρίζουν καλά, ξέρουν τι αξίζεις και είναι σχεδόν σίγουρο, πως θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις πλήρως τη ζημιά του παρελθόντος.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα