Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 02/03

Ερμής Τρίγωνο με Δία σήμερα και ετοιμαζόμαστε για θετικά μηνύματα, καλοπροαίρετες προτάσεις και άπειρες εξομολογήσεις αλλά και μπόλικη τύχη, ειδικά αν ανήκουμε σε Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου! Προσοχή μόνο στα συναισθηματικά ξεσπάσματα λόγω της Πανσελήνου στην Παρθένο!

ΚΡΙΟΣ: Η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά τώρα, Κριέ, και σε οδηγεί σε ψυχική ανανέωση. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες του παρελθόντος απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνει μία δυναμική διάθεση, ικανή να σε απογειώσει και να πραγματοποιήσει πλήρως τα όνειρά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα, Ταύρε, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που παραμένουν εδώ και καιρό ακάλυπτες. Οι πλανήτες σου χαρίζουν την εύνοιά τους, διευκολύνοντας κάθε διάθεση για τακτοποίηση ζητημάτων. Δείξε σοβαρότητα στην αξιολόγηση των καταστάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο, Δίδυμέ μου, υπάρχει κίνδυνος για συνεχή ονειροπόληση, που θα σε απομακρύνει από τη δημιουργική και ρεαλιστική σκέψη. Συγκεντρώσου και προσπάθησε να βελτιώσεις κι άλλο την επαφή σου με την πραγματικότητα. Ίσως σύντομα να λάβεις κάποιο θετικό σημάδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αίσθηση, Καρκίνε μου, πως δεν προσπάθησες αρκετά για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, κοστίζει πολύ. Ποτέ δεν είναι αργά για να παλέψεις, αρκεί να το κάνεις με σοβαρότητα και συνέπεια. Φυσικά, γνωρίζεις πως δε μας χαρίζεται κάτι που δεν το αξίζουμε απόλυτα.

ΛΕΩΝ: Η διαδρομή που διένυσες όλα αυτά τα χρόνια, Λέων μου, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που οι άλλοι γνωρίζουν. Μην επιτρέπεις σε οποιονδήποτε να σε υποτιμά και, κυρίως, μην υπονομεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό, έχοντας χαμηλή αυτοπεποίθηση. Η ώθηση που χρειάζεσαι είναι μικρή, αλλά καθοριστικής σημασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, είναι η ώρα να διεκδικήσεις όσα δε σου επέτρεψε το προηγούμενο διάστημα ο δισταγμός. Οι πλανήτες σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση και σε βοηθούν να δράσεις δυναμικά, για να εξασφαλίσεις το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμείς. Προχώρησε με σιγουριά.

ΖΥΓΟΣ: Η τεράστια ικανότητα που διαθέτεις στις δημόσιες σχέσεις, Ζυγέ μου, σου δημιουργεί διαρκώς ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν αξιοποιείς πάντα με τον κατάλληλο τρόπο. Μην αφήνεις, λοιπόν, τις καταστάσεις να περνούν από μπροστά σου, κοιτώντας ως θεατής. Η ζωή δεν είναι κινηματογραφική ταινία, για να την παρακολουθήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο φόβος της αποτυχίας, Σκορπιέ μου, λειτουργεί κάποιες φορές καθοριστικά και στη δική σου ζωή. Πράγματι, αν προσπαθήσεις είναι πιθανόν να αποτύχεις, το μόνο σίγουρο όμως είναι, πως θα αποτύχεις εξ αρχής, αν δεν προσπαθήσεις. Πάτησε, λοιπόν, γερά στα πόδια σου και δράσε με κατεύθυνση την επιτυχία!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, γίνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο και σύντομα θα λάβεις μία ευχάριστη πληροφορία, που θα βελτιώσει πολύ τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Η σκέψη, πως δεν είναι όλα τόσο άσχημα, όσο φαίνονται, επιδρά καθοριστικά στην μακροπρόθεσμη εξέλιξή σου. Ασχολήσου με δημιουργικές δράσεις και περίμενε τα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η απόλυτη ανωτερότητα που δείχνεις, Αιγόκερε, αντιμετωπίζεται με εξαιρετική καχυποψία από το περιβάλλον σου. Ο χρόνος όμως σε δικαιώνει και αποδεικνύει τις πραγματικές σου προθέσεις. Μη θυμώνεις και μην ασχολείσαι με τη στάση των άλλων. Εσύ φέρσου όπως ταιριάζει στη δική σου ιδιοσυγκρασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα μεγάλο ψέμα αποκαλύπτεται, Υδροχόε, και σε στεναχωρεί πολύ. Ίσως να μην είναι τόσο εύκολο να δεχτείς την προσπάθεια εξαπάτησης από τόσο κοντινό πρόσωπο, μην αφήσεις όμως το γεγονός να γενικευτεί, χάνοντας την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους. Δεν είναι όλοι το ίδιο.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο, Ιχθύ, θα διαθέτεις μια έντονη ακτινοβολία, η οποία σου επιτρέπει να κερδίζεις τις εντυπώσεις, όπου κι αν βρίσκεσαι. Τώρα, θα έχεις την προοπτική να προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες την τύχη, που πάντα έβλεπες στους άλλους. Αρκεί να έχεις θετική διάθεση και να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Προσπάθησε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα