Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 03/03

Καλό Σαββατοκύριακο! Η Τύχη συνεχίζει να ευνοεί επαφές και μετακινήσεις, μηνύματα και ραντεβού και σήμερα, με την χθεσινή επιρροή του Τριγώνου Ερμή-Δία! Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου θα έχουν τα καλύτερα νέα!

ΚΡΙΟΣ: Η βελτίωση της σχέσης σου με το συγγενικό περιβάλλον, Κριέ μου, επαναφέρει τις ισορροπίες που έχουν από καιρό χαθεί. Κάποια μεθόδευση ενός ατόμου, για το δικό του προσωπικό όφελος, κατάφερε αυτή την απομάκρυνση. Η κατάσταση έρχεται στην επιφάνεια και ξεκαθαρίζει πλήρως.

ΤΑΥΡΟΣ: Φιλικές συναναστροφές, Ταύρε, συζητήσεις και νέες γνωριμίες περιλαμβάνει το σκηνικό των ερχόμενων ημερών. Κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης, προκύπτει μια συνάντηση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο, που θα λειτουργήσει καθοριστικά στο μέλλον. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η οικογένεια, Δίδυμε, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, εξαιτίας προβλημάτων που οδηγούν σε δυσχερείς καταστάσεις. Η βοήθειά σου είναι καθοριστικής σημασίας. Μην αδιαφορήσεις, αλλά και μην υπερβάλλεις, αφήνοντας περιθώριο σε άλλους να σου φορτώσουν το δικό τους κομμάτι ευθύνης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγνόησε πλήρως, Καρκίνε μου, την κακεντρέχεια κάποιων που συνηθίζουν να εμπλέκονται με σχόλια και κατηγορίες. Το ποιόν τους είναι γνωστό. Ο χρόνος δικαιώνει τη στάση σου και απομακρύνεται κάθε προσπάθεια παρέμβασης. Η δική σου σιωπή είναι το όπλο εναντίον τους.

ΛΕΩΝ: Η επιτυχία είναι δεδομένη, Λέων, παρόλο που δεν το γνωρίζεις. Η πίστη στο όραμά σου, αλλά και η συνέπεια και η επιμονή που έδειξες, αναγνωρίζονται τώρα και βιώνεις τεράστια ικανοποίηση. Μην αφήσεις, λοιπόν, την ανυπομονησία σου να σε οδηγήσει σε αλλαγή πορείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο χαμένος χρόνος αποκαθίσταται τώρα, Παρθένε, μέσα από κινήσεις που σε απελευθερώνουν ολοκληρωτικά. Νέες εμπειρίες σου ανοίγουν ορίζοντες και διαφοροποιούν την οπτική σου απέναντι στις καταστάσεις. Σύντομα θα λάβεις κάποιο δώρο που δεν περιμένεις, ενώ κι ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό δεν αποκλείεται.

ΖΥΓΟΣ: Δείξε ψυχραιμία, Ζυγέ μου, απέναντι σε ένα πρόβλημα, που κάνει την εμφάνισή του ξαφνικά. Σύντομα θα απομακρυνθεί χωρίς να αφήσει ίχνη, αρκεί η στάση σου να μη δημιουργήσει λαβή για σχόλια στον κοινωνικό σου περίγυρο. Φέρσου με σοβαρότητα και πρόσεξε πολύ τι θα πεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καταπίεση που βίωσες για πολλά χρόνια, Σκορπιέ μου, σε οδήγησε (και) σε υπερβολές. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να αποκαταστήσει την πειραγμένη σου εικόνα και προχώρησε σε κινήσεις που θα δημιουργήσουν το κατάλληλο έδαφος, για να κινηθείς στο μέλλον. Η εμπειρία που απέκτησες θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμβουλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην συμβιβάζεσαι, Τοξότη, με ανθρώπους και συμπεριφορές που δε σου αξίζουν. Πολλές φορές η απομάκρυνση είναι η καλύτερη λύση για να διατηρήσεις την ψυχική σου ισορροπία, αλλά και την αξιοπρέπεια. Απομακρύνσου δίχως εξηγήσεις, διακριτικά και με σοβαρότητα. Αν σου ζητηθεί ο λόγος, τότε αξίζει να μιλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σύντομα, Αιγόκερε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία συμφωνία με ευνοϊκούς όρους για σένα. Σκέψου πάντως, αν οι συνθήκες της αξιοποίησής της είναι κατάλληλες για την καθημερινότητά σου και αν το αποτέλεσμα στο οποίο σε οδηγεί, σε ευχαριστεί. Μην επηρεάζεσαι από γνώμες τρίτων για ένα τόσο προσωπικό ζήτημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο καλύτερος γιατρός, Υδροχόε μου, είναι ο χρόνος που πέρασε. Η κατάσταση αλλάζει, η ψυχολογία σου βελτιώνεται και νέες ευκαιρίες θα σε κάνουν να ξεχάσεις τις δυσκολίες που έζησες. Ο εφιάλτης του παρελθόντος υποχωρεί. Μην αφήνεις, λοιπόν, τις άσχημες σκέψεις να σε κρατούν σε αδράνεια.

ΙΧΘΥΣ: Μην υπονομεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό, Ιχθύ μου, μέσω του φόβου της αποτυχίας. Φίλοι και συνεργάτες ασπάζονται τα ταλέντα σου! Αξιοποίησέ τα όσο καλύτερα μπορείς και ο χρόνος θα σε δικαιώσει. Το διάστημα βέβαια δεν ευνοεί τις νέες περιπέτειες, αλλά είναι κατάλληλο για συγκέντρωση και προσεκτική δράση.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα