Έσπασαν βιτρίνες και τα ΕΛΤΑ στην Πατησίων

«Γυαλιά καρφιά» τα έκαναν κουκουλοφόροι στην Πατησίων. Επιτέθηκαν σε καταστήματα, ανάμεσά τους και ένα υποκατάστημα ΕΛΤΑ και έσπασαν βιτρίνες.

Ανενόχλητοι όπως ακριβώς είχε γίνει και στην Ερμού οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι με σφυριά σε πάνω από 10 καταστήματα.

Χωρίς να τους εμποδίσει κανένας και χωρίς για ακόμη μια φορά η αστυνομία να μπορέσει να τους σταματήσει επιτέθηκαν σε περιουσίες πολιτών, ενώ οι διερχόμενοι από την Πατησίων έβλεπαν κουκουλοφόρους με μένος να προκαλούν φθορές και σοβαρές ζημιές στα καταστήματα.

Όλα δείχνουν ότι οι κουκουλοφόροι χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο την ΑΣΟΕΕ και αμέσως μετά φρόντισαν να κρυφτούν και πάλι στο πανεπιστημιακό άσυλο. Και όλα αυτά τη στιγμή που η γενική αστυνομική διεύθυνση είχε πάρει σαφείς εντολές απ’ την ηγεσία της ΕΛΑΣ, αλλά και από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα σε καμία περίπτωση να μην ξαναδημιουργηθεί μία κατάσταση σαν αυτή στην επίθεση της οδού Ερμού πριν από δύο ημέρες.

Η επίθεση στα καταστήματα της Πατησίων είναι στο πλαίσιο των επιθέσεων αντιεξουσιαστών ώστε να γίνει δεκτό το αίτημα του Κ. Γιατζόγλου για μεταφορά από τις φυλακές της Λάρισας στον Κορυδαλλό.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα