Οι ιδανικές στάσεις όταν έχει υπερβολικά μεγάλο πέος

Όπως γνωρίζεις πολύ καλά, τα πέη – όπως και οι κόλποι – «βγαίνουν» σε διάφορα μεγέθη. Μικρά, μεσαία, μεγάλα και… υπερβολικά μεγάλα. Επειδή είναι σίγουρο ότι κάθε γυναίκα  – αν δεν το έχει ήδη δίπλα της – επιθυμεί ή ονειρεύεται να έχει έναν σύντροφο με πλούσια προσόντα, κάτι όμως που μπορεί να σημαίνει περισσότερο πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, παρακάτω θα διαβάσεις ποιες είναι οι ιδανικές στάσεις για να κάνεις σεξ όταν ο σύντροφός σου έχει υπερβολικά μεγάλο πέος.

Η «ανάποδη καβαλάρισσα»

Επειδή στην περίπτωση που ο σύντροφός σου έχει υπερβολικά μεγάλο πέος, μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες αναφορικά με την εισχώρησή του στον κόλπο σου, η «ανάποδη καβαλάρισσα» είναι – σύμφωνα με τους ειδικούς – η ιδανική στάση για τέτοιες περιπτώσεις. Κι αυτό, γιατί εσύ ελέγχεις το βάθος και την ένταση της διείσδυσης, ενώ έχεις και τη δυνατότητα να τρίψεις την κλειτορίδα σου γέρνοντας το σώμα σου προς τα εμπρός, την ώρα της πράξης.

«Στα 4»

Μια παραλλαγή της γνωστής, δοκιμασμένης και… χιλιοφορεμένης στάσης, την οποία κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της ξέρει να εφαρμόζει. Στην περίπτωση που ο καλός σου έχει υπερβολικά μεγάλο πέος, η στάση αυτή – εάν εφαρμοστεί με τον κλασικό τρόπο – είναι πολύ πιθανό να σου προκαλέσει μια δυσφορία, που θα έχεις την αίσθηση ότι φτάνει στο φαρυγγο-λαρυγγικό σου σύστημα. Γι αυτό, καλό θα είναι να την εφαρμόσεις με μια μικρή αλλαγή. Ξάπλωσε μπρούμυτα και στη συνέχεια ανασήκωσε ελαφρά την λεκάνη σου, ώστε να σχηματίσεις ένα νοητό τρίγωνο με το κρεβάτι. Ο σύντροφός σου παίρνει θέση από πίσω σου ξαπλώνοντας ελαφρά. Με τον τρόπο αυτό, η γωνία που δημιουργείται κάνει την διείσδυση του υπερμεγέθους πέους λιγότερη δυσάρεστη.

Η «προσευχή»

Βάλε τον σύντροφό σου να γονατίσει, φέροντας τα οπίσθιά του στις φτέρνες του. Πάρε θέση στην αγκαλιά του, κοιτώντας τον στα μάτια. Αφού ανοίξεις τα πόδια σου και τον βάλεις ανάμεσά τους, ξεκίνα να χαμηλώνεις προς το πέος του, έως ότου ξεκινήσει η διείσδυση. Και σε αυτή την περίπτωση εσύ είσαι εκείνη που ελέγχει το πόσο βαθιά θα είναι η διείσδυση. Επίσης, ενδείκνυται για ρομαντικές στιγμές, καθώς υπάρχει οπτική επαφή και το στήθος σου είναι σε απόσταση αναπνοής από το στόμα του.

Σε κάθε περίπτωση, εάν κι εφόσον παρατηρείς πόνο ή δυσφορία κατά την σεξουαλική πράξη εφόσον ο σύντροφός σου έχει υπερβολικά μεγάλο πέος, καλό θα είναι να απευθυνθείς στον γυναικολόγο σου για το τι θα πρέπει να κάνεις.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ

Με  πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα