Η…ίντριγκα με Τσόρι

 

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει από μία άλλη πλευρά την απόκτηση του Τσόρι από τον Ολυμπιακό, μνημονεύοντας και τον…ΠΑΟΚ!

Ας δούμε κι από μία άλλη οπτική την απόκτηση του Τσόρι Ντομίνγκες από τον Ολυμπιακό.

Το οφθαλμοφανές είναι ότι πρόκειται για ένα έμπειρο μεσοκυνηγό, ο οποίος βρέθηκε στο τοπ της καριέρας του πριν λίγα χρόνια, αλλά και τώρα προέρχεται από μίασεζόν γεμάτη από συμμετοχές και αρκετά γεμάτη από γκολ και ασίστ σε ένα πρωτάθλημα επιπέδου σαν το ισπανικό και σε ομάδα που τερμάτισε στην αξιοπρεπέστατη 8η θέση της βαθμολογίας, σε ένα σύνολο 20 συλλόγων.

Ας σκεφθούμε, όμως, και κάτι άλλο σε σχέση και με την ελληνική πραγματικότητα: η πρώτη ομάδα που θα έρχονταν στο μυαλό μας για να πάρει τον Τσόρι από την Ελλάδα δε θα ήταν ο ΠΑΟΚ; Ο Ιβάν Σαββίδης κι ο Τσιστιακόφ από τη Ρωσία προέρχονται και αν μη τι άλλο θα ξέρουν ότι ο Αργεντίνος είχε διαπρέψει επί σειρά ετών στο ρωσικό πρωτάθλημα, στο οποίο έπαιξε από τις αρχές του 2004, έως το φινάλε του 2009 (!), φτάνοντας στο αποκορύφωμα την τελευταία του σεζόν, με την ανάδειξή του ως κορυφαίου παίκτη της σεζόν!

Θα έχει…πλάκα-και για ένα εξτρά λόγονα αποδειχθεί ο Τσόρι καθοριστικός π.χ. στα δύο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Και γενικά να αναδειχθεί πολύτιμος παίκτης για τον Ολυμπιακό ο Αργεντίνος.

Προσέξτε: Δεν υποστηρίζω ότι ο Ολυμπιακός πήγε και πήρε τον Τσόρι γι΄ αυτό το λόγο. Κι εννοείται ότι δεν τον έφερε γι΄ αυτό το λόγο. Αλλά βάλτε στο μυαλό σας να μην έχει βγει η αντίστοιχη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Τι θα μουρμουράνε οι φίλοι του ΠΑΟΚ; «Καλά οι δικοί μας δεν μπορούσαν να τον πάρουν αυτόν; Πέντε χρόνια στη Ρωσία έπαιζε. Κι ελεύθερος ήταν τώρα. Τζάμπα τον πήρε ο Μαρινάκης»…

Κι απ΄ ότι διάβαζα, γιατί δεν το ξέρω αυτό, τον είχαν προτείνει, λέει, και στον ΠΑΟΚ τον Ντομίνγκες.

 

ΠΗΓΗ gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα