Καλό σεξ: Πώς θα ζήσεις αξέχαστες στιγμές στο κρεβάτι σου!

Μπορεί να νομίζεις ότι η σεξουαλική σου ζωή και το πόσο καλή θα είναι να καθορίζεται από διάφορους παράγοντες, όμως όπως τελικά προκύπτει μόνο δύο είναι οι βασικοί παράγοντες που καθορίζουν τη σεξουαλική ζωή σου και κάνουν τη διαφορά στην… ερωτική σου πορεία, πάντα φυσικά προς το καλύτερο.

Έρευνα που έγινε πρόσφατα στις ΗΠΑ και στην οποία συμμετείχαν πεντέμιση χιλιάδες συνολικά, άνδρες και γυναίκες, έδειξε ότι οι παράγοντες που κάνουν καλή τη σεξουαλικη ζωή των ανθρώπων είναι οι εξής δύο: Η καλή επικοινωνία με τον/την σύντροφό τους και το να φιλάει καλά.

Μπορεί να σου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το να έχει κανεις οργασμό δεν είναι μέσα στους παράγοντες αυτούς, όμως  – και σε αυτή την περίπτωση – οι ειδικοί έχουν την απάντηση.

Όπως υποστηρίζουν οι απαντήσεις που δόθηκαν είναι απολύτως λογικές, καθώς από τη μια η καλή επικοινωνία μεταξύ δύο εραστών βοηθάει στο να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη οικειότητα, συμβάλλοντας στην καλή σεξουαλική ζωή, ενώ και η σωματική επαφή μέσω του φιλιού δίνει το βασικό ερέθισμα για το ότι αυτό που θα επακολουθήσει (βλ. σεξ) θα είναι καλό.

Στα… αρνητικά για μια καλή σεξουαλική ζωή, η έρευνα κατέγραψε βάσει των απαντήσεων που δόθηκαν το να ΜΗΝ φιλάει καλά ο/η σύντροφος, το να μην λέει «σ’ αγαπώ», να μην έχει ποικιλία… κινήσεων στο κρεβάτι και να μιλάει πολύ!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποιοι άνδρες είναι… ιδανικοί για το κρεβάτι σου!

Ποιότητα ή ποσότητα; Τι μετράει περισσότερο στο σεξ;

Σχετικά άρθρα