Υλικά (για περίπου 1 κιλό)
160 γρ. μαργαρίνη
150 γρ. ελαιόλαδο
200 γρ. ζάχαρη άχνη
550 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. ταχίνι
100 γρ. σουσάμι
1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ (15 γρ.)
Προετοιμασία: 20΄, Ψήσιμο: 20΄
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C και καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό τη μαργαρίνη με το λάδι και την άχνη για 3 λεπτά. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Οταν ομογενοποιηθεί η ζύμη, τη μεταφέρουμε στην επιφάνεια εργασίας. Πλάθουμε κουλουράκια και τα ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.
Πηγή: www.gastronomos.gr