Απίστευτη καταδίωξη στην Αθηνών-Λαμίας: Εμβόλισε περιπολικά οδηγώντας ανάποδα στην εθνική – Νεκρός ο οδηγός

Τραγικός επίλογος με έναν νεκρό και τραυματία έναν οδηγό φορτηγού που μπήκε στο διάβα του, είχαμε το πρωί της Δευτέρας μετά από απίστευτη  κινηματογραφική καταδίωξη στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών. Οδηγός σε έξαλλη κατάσταση σε αυτοκίνητο με σπασμένο παρμπρίζ κινούνταν ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με όλη τη δύναμη της τροχαίας να τον κυνηγάει!

Ειδικότερα, περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν να σταματήσουν τον επικίνδυνο οδηγό ο οποίος κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και στο αντίθετο ρεύμα στην εθνική οδό από τις 7.15 μέχρι τις 9 το πρωί για περίπου 180 χιλιόμετρα!

Ο οδηγός δεν υπακούσε στις εντολές των αστυνομικών. Τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά!

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν ανάποδα, έχει εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο και είναι νεκρός.

Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχετικά άρθρα