Έχουν ξεφύγει τα πράγματα στο Master Chef: καβγάδες, ένταση και αλληλοκατηγορίες…

Σε μια άλλη διάσταση έχει περάσει το Master Chefτου Star με τους διαγωνιζομένους να ξεσπούν πια πολύ συχνά μεταξύ τους. Όσο το παιχνίδι εξελίσσεται, ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και μαζί με αυτόν οι καβγάδες εντείνονται!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Βασίλης δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και αποχώρησε. Ο Τιμολέων γύρισε στο σπίτι με μεγάλη ένταση εξηγώντας στους υπολοίπους ότι το γεγονός ότι κανείς -εκτός του Κωνσταντίνου- δεν τον στήριξε από την εξέδρα, κατά τη γνώμη του σημαίνει ότι έχει «εχθρούς» στο παιχνίδι.

Η συζήτηση δεν άργησε να περάσει σε άλλο επίπεδο με τους παίκτες να φωνάζουν, να κατηγορούν και σε πολλά σημεία να περνούν σε χαρακτηρισμούς…

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ο Τιμολέων επιτίθεται στην Ηλέκτρα τονίζοντάς της ότι οφείλει στον ίδιο την παραμονής της στο παιχνίδι καθώς η ίδια δεν ξέρει να ξεχωρίζει το φρέσκο από το ξερό κρεμμύδι!

Πηγή: topontiki.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X