Σου αρέσει κάποιος; 6 tips για να κάνεις το πρώτο βήμα

Τον παρατηρείς καιρό, πιστεύεις ότι σε έχει προσέξει, ελπίζεις ότι και εκείνος ενδιαφέρεται. Αλλά το πράγμα δεν πάει πουθενά… Κανείς από τους δυο σας δεν κάνει τίποτα και εσύ λιώνεις κάθε φορά που τον βλέπεις… Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα;

1. Να είσαι σίγουρη ότι θέλεις να πάρεις αυτήν την πρωτοβουλία

Αν αγχώνεσαι και πιστεύεις ότι δεν θα τα καταφέρεις, μην το κάνεις γιατί θα δείξεις έντονη αμηχανία και άγχος και μπορεί να μην πάει καλά.

2. Προετοίμασε το έδαφος

Αν δε σε ξέρει καν και ξαφνικά πας να του πεις ότι σου αρέσει, θα πάθει σοκ! Κι εσύ το ίδιο δε θα πάθαινες στη θέση του; Προετοίμασε το έδαφος με ματιές, αγγίγματα, υπονοούμενα… Αν γίνονται όλα αυτά εδώ και καιρό, μπορείς να ανεβάσεις την έντασή τους προτού του μιλήσεις.

3. Δράσε με φυσικό τρόπο!

Εντάξει είναι λίγο δύσκολο να μην υπάρχει καθόλου αμηχανία. Αλλά προσπάθησε να φέρεσαι φυσικά και να μη φαίνεται ότι το έχεις προετοιμάσει και ότι το σκέφτεσαι καιρό. Να φανείς αυθόρμητη!

4. Όταν του μιλήσεις, να είσαι ο εαυτός σου!

Μην προσπαθήσεις να το παίξεις κάποια άλλη για να τον προσεγγίσεις! Δεν έχει νόημα! Άλλωστε όταν είσαι ο εαυτός σου και φέρεσαι φυσιολογικά, σίγουρα κερδίζεις πόντους!

5. Πρόσεξε την εμφάνισή σου!

Δεν είπαμε να βάλεις καμιά τουαλέτα για να του μιλήσεις! Αλλά όταν αποφασίσεις να το κάνεις, να έχεις σκεφτεί τι θα βάλεις, πώς θα βαφτείς… Χωρίς υπερβολές πάντα!

6. Μη διστάσεις να κάνεις και δεύτερο βήμα

Μπορεί να τον αιφνιδίασες με το πρώτο σου βήμα και να μην ξέρει πώς να αντιδράσει. Μη διστάσεις να κάνεις και δεύτερο και τρίτο. Διακριτικά βέβαια! Μην τον φρικάρεις και αρχίσει να νομίζει ότι τον κυνηγάς!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από το aufeminin.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οδηγός φλερτ: Πώς να μιλήσεις σε κάποιον που σου αρέσει

«Παιχνίδι» φλερτ: Τι να του στείλω για να καταλάβει ότι μου αρέσει;

Τα 12 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι ερωτευμένη

Έρωτας και φλερτ: Τον θέλω αλλά πώς θα του δείξω ότι μου αρέσει;

7 + 1 σημάδια ότι τον αγαπάς αληθινά, ακόμα κι αν δεν είστε μαζί…

Σχετικά άρθρα