Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 07/03

Δες τι επιφυλάσσει η μέρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί σήμερα να είναι η μέρα που θα γνωρίσεις τον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ: Κάποια θέματα στην αισθηματική σου ζωή σε προβληματίζουν και ήρθε η ώρα να τα ξεκαθαρίσεις με μια- εφ’ όλης της ύλης- κουβέντα. Ο σύντροφός σου θα το εκτιμήσει και εσύ θα ανακουφιστείς. Αν πάλι είσαι μόνος, ξεκαθάρισε τις προθέσεις μέσα σου και διεκδίκησε αυτό που αναζητάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Ως προ το μέλλον της σχέσης σου, νιώθεις πολύ σίγουρος και σκέφτεσαι μόνο θετικά. Φροντίζεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για αυτήν, εκδηλώνοντας καθημερινά και με κάθε τρόπο την αγάπη και το ενδιαφέρον σου για τον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η αυξημένη σου κοινωνικότητα σε φέρνει σε επαφή με νέα άτομα που σε ανανεώσουν και σε ανεβάζουν ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στη σχέση σου υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, οπότε ανάλαβε δράση και εξάντλησέ τα, με σκοπό να κάνεις το καλύτερο για σένα και το σύντροφό σου. Αν βρίσκεσαι σε φάση ερωτικής αναζήτησης, μην περιμένεις από τους άλλους να σε βοηθήσουν και κάνε εσύ ό,τι κρίνεις απαραίτητο για να αλλάξει η ερωτική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ταίρι σου σήμερα θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την άσχημη ψυχολογία και με τα πλάνα που κάνει για να περάσετε καλά θα έχετε μια πολύ ερωτική και ρομαντική ημέρα. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση την περίοδο αυτή, να ξέρεις ότι κάτι ενδιαφέρον σε περιμένει αρκεί να του επιτρέψεις να κάνει την εμφάνισή του.

ΛΕΩΝ: Στην αισθηματική σου ζωή, μη διστάσεις να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Το έχεις ανάγκη αυτό για να έρθετε πιο κοντά και να περάσετε όμορφες στιγμές. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, δέχεσαι θετικές επιρροές για να ζήσεις νέες εμπειρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αισθηματική σου ζωή, αναζητά την προσοχή σου. Το τελευταίο διάστημα τα φώτα έχουν πέσει σε άλλους τομείς και το ταίρι σου νιώθει παραμελημένο. Αν είσαι αδέσμευτος, πάψε να αδιαφορείς για την προσωπική σου ζωή και διεκδίκησε το δικαίωμα στη συντροφικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις κάποιες καταστάσεις που μπαίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, μέσα από μια συζήτηση που θα κάνεις μαζί του. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, δέχεσαι θετική εύνοια από τη θέση των πλανητών και μπορείς τώρα να κάνεις μια νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα μην διστάσεις να πλησιάσεις το ταίρι σου κάνοντας μια εξομολόγηση εκ βαθέων. Και το ταίρι σου θα το εκτιμήσει και εσύ θα νιώσεις καλύτερα. Αν πάλι είσαι μόνος, καλό είναι να κινηθείς πιο διεκδικητικά στον αισθηματικό τομέα. Μπορεί μια νέα γνωριμία να σου αναπτερώσει το ηθικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα προκύψει μια συζήτηση με το ταίρι σου σχετικά με τη σχέση σας. Καλό είναι να την εκμεταλλευτείς σωστά, ώστε να βγάλετε από κοινού τα καλύτερα συμπεράσματα. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, η εύνοια των πλανητών δημιουργεί αναπάντεχα γεγονότα και ξαφνικά μπορεί να μπει στη ζωή σου ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ημέρα προμηνύεται ερωτική και άκρως συναισθηματική. Η ρομαντική σου διάθεση σε κάνει εκδηλωτικό και προσεγγίζεις το ταίρι σου με αγάπη. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις καταπληκτικά, δείχνοντας στον σύντροφό σου πως νιώθεις για εκείνον. Αν πάλι είσαι μόνος, η εύνοια των πλανητών, σε κάνουν άκρως γοητευτικό και λαμπερό , ώστε μια νέα γνωριμία να είναι πολύ πιθανή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αισθηματική σου ζωή έχει περιθώρια βελτίωσης, αρκεί να μετριάσεις την ένταση που νιώθεις μέσα σου και να δεις πιο αισιόδοξα κάποια θέματα που σε απασχολούν. Αν πορεύεσαι μόνος στη ζωή, μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στα αισθηματικά σου αφήνοντας ,ίσως, μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί.

ΙΧΘΥΣ: Καλό είναι στην αισθηματική σου ζωή να διώξεις την ανησυχία που σε επηρεάζει αρνητικά και να στραφείς προς τον σύντροφό σου με περισσότερο ενδιαφέρον και καλή διάθεση. Έτσι θα καταφέρεις να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Αν είσαι μόνος την περίοδο αυτή, άφησε τις ανασφάλειές σου και δώσε το χώρο που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί μια νέα γνωριμία.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα