Ντάνος – Ντορέττα Παπαδημητρίου: νέες φωτογραφίες από τις τρυφερές στιγμές τους στη Βουλιαγμένη!

To φως της δημοσιότητας είδαν νέα ενσταντανέ από την κοινή έξοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ντορέττας Παπαδημητρίου, η οποία φούντωσε εκ νέου τις φήμες ότι είναι ζευγάρι!

Ο νικητής του περσινού Survivor και η παρουσιάστρια βρέθηκαν το μεσημέρι του προηγούμενου Σαββάτου για γεύμα στην Βουλιαγμένη, ενώ το βράδυ διασκέδασαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Κατά την διάρκεια του Πρω1νό, προβλήθηκαν νέες φωτογραφίες από το γεύμα, που υπάρχουν στο περιοδικό Hello, στις οποίες εκείνος την ταΐζει στο στόμα και εκείνη φορά το μπουφάν του, αλλά και εσνταντανέ από την βραδινή τους έξοδο, που δημοσιεύει το περιοδικό Ok!.

Πάντως, αν και αμφότεροι διαψεύδουν τα περί ειδυλλίου και λένε ότι είναι μόνο φίλοι, δεν φαίνεται να πείθουν τους περισσότερους. Mάλιστα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη ανέφερε on air πως οι δυο τους είχαν τρυφερές στιγμές στο πάρκινγκ του νυχτερινού κέντρου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «οι δυο τους εθεάθησαν σε πολύ τρυφερές περιπτύξεις. Η περίπτυξη είναι, φιλιέμαι με πάθος. Και φιλιόντουσαν λέει με πάθος. Τους είδανε τρεις διαφορετικοί άνθρωποι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Σχετικά άρθρα