Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 08/03

Με Ερμή αλλά και Αφροδίτη στον φλογερό Κριό οι ερωτικές επικοινωνίες των Πύρινων αλλά και των Αέρινων του Ζωδιακού, εμπλουτίζεται με νέα, μηνύματα και χαρούμενες συναντήσεις! Δυναμικότητα, πάθος και ανεμελιά είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, θα αναδείξεις τόσες ικανότητες, που μπορείς να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς. Είσαι δυναμικό άτομο κι έχεις αυτοπεποίθηση. Κάθισε με ηρεμία και σκέψου τα επόμενα σχέδια που θέλεις να κάνεις, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις ακόμη πιο ψηλά.
ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, έχεις μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό σου. Βλέπεις πολύ γρήγορα τα προβλήματα των άλλων και τα επισημαίνεις. Κάποιες φορές όμως, παραβλέπεις τα δικά σου ζητήματα και αυτό έχει επιπτώσεις για σένα. Ασχολήσου με δικά σου θέματα και άρχισε να τα διορθώνεις, καθώς αυτά επηρεάζουν τη ζωή σου, επιφέροντας δυσάρεστα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αντιμετωπίζεις δυσκολίες, Δίδυμέ μου, και αυτό κάποιες φορές σε κάνει να πιστεύεις πως έχεις αποτύχει. Μην απογοητεύεσαι από τις προσωρινές αναποδιές. Για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις, απαιτείται όρεξη για αγώνα και υπομονή, κι εσύ έχεις αποδείξει πως τα διαθέτεις. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, λοιπόν, και όλα θα γίνουν όπως τα επιθυμείς, αρκεί να πιστεύεις σε αυτό που κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή τη στιγμή, Καρκίνε μου, τα πράγματα για σένα δεν είναι πολύ καλά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα είναι έτσι για πάντα. Πρέπει να προσπαθήσεις κι εσύ για να ανατρέψεις τα πράγματα. Δείξε περισσότερο θάρρος και αγωνίσου με δύναμη, αφού δε θα σου χαριστεί το παραμικρό, αλλά πρέπει να το κερδίσεις. Έχεις τα εφόδια και τις ικανότητες που χρειάζονται, δείξε πειθαρχεία, μην αποκλίνεις από τα «θέλω» σου και το μέλλον σου διαγράφεται όμορφο.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, στόχευσε σε κάτι σπουδαίο και επιστράτευσε όλες τις δυνάμεις σου για να το πετύχεις. Αν αποτύχεις, δε χάνεις και πολλά, αν όμως πετύχεις το όφελος και η ικανοποίηση θα είναι μεγάλα, ενώ θα καταλάβεις πως η προσπάθεια είναι σημαντικότερη από το τελικό αποτέλεσμα. Προσπάθησε, λοιπόν, και να ξέρεις, ότι η επιτυχία θα είναι όλη δική σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταμάτα να κοιτάς πίσω, Παρθένε μου. Ό,τι έγινε, έγινε και δεν πρόκειται να αλλάξει. Συνέχισε το δρόμο σου έχοντας αποκτήσει την εμπειρία, για να προσέχεις σε επόμενες καταστάσεις. Η αποτυχία σε κάτι δε σημαίνει αποτυχία σε όλα. Κάθε πράξη έχει το δικό της αποτέλεσμα και είναι στο χέρι σου να αποδειχθεί θετικό. Σε βάθος χρόνου, όλα αυτά θα είναι απλώς μια ανάμνηση.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, θα επιλέξεις μια σωστή στάση ζωής. Ξέρεις ότι πρέπει να κοπιάσεις, για να πραγματοποιήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Δουλεύεις με υπομονή και μεθοδεύεις κάθε σου κίνηση, πριν την κάνεις πράξη. Σου αρέσει η συλλογική δουλειά. Κοντά σου υπάρχουν άτομα άξια της εμπιστοσύνης σου, οπότε δώσε τους την ευκαιρία να διδαχθούν από σένα και να επιτύχουν μαζί σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ μου, προετοιμάσου να υποδεχτείς μία πολύ θετική και δημιουργική περίοδο στη ζωή σου! Εκμεταλλεύσου την εύνοια που θα σου δείξει η τύχη, για να κάνεις σημαντικά πράγματα που θα σημαδέψουν θετικά την πορεία σου. Ήρθε η ώρα για αναγνώριση και κοινωνική δικαίωση, μετά από τόση υπομονή και προσπάθεια. Αντιμετώπισε, λοιπόν, με ηρεμία τις καταστάσεις και δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να καταστρώσει σχέδια για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν μέσα σου μεγάλα αποθέματα αγάπης για τους συνανθρώπους σου, Τοξότη, και θα ήθελες να μπορείς να εξαφανίσεις την ανθρώπινη δυστυχία. Σήμερα θα διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου σε ανθρωπιστικές δράσεις και θα δουλεύεις ακούραστα πάνω σε αυτό. Παίρνεις μεγάλη ικανοποίηση, όταν κάτω από δύσκολες συνθήκες εσύ δεν εγκαταλείπεις το έργο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάθε μέρα είναι κι ένα καινούργιο ταξίδι, Αιγόκερε, και πρέπει εσύ να επιλέξεις τον προορισμό. Σήμερα, εκτός από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, διάλεξε να κάνεις και πράγματα, που θα σε χαλαρώνουν και θα σπάνε τη μονοτονία. Μικρές κοντινές αποδράσεις και ατελείωτες ευχάριστες συζητήσεις είναι αυτά που σε ηρεμούν και σε ευχαριστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα Υδροχόε, θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να πετύχεις αυτό που θέλεις και κύριο μέλημά σου θα είναι να αναρριχηθείς σε υψηλότερες βαθμίδες καταξίωσης, κάθε τομέα. Κάποιες φορές όμως παρασύρεσαι από τα γεγονότα και κάνεις βιαστικές κινήσεις. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή και τον καλύτερο εαυτό σου σε συναντήσεις με άτομα, στων οποίων τη μελλοντική υποστήριξη προσβλέπεις.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς. Ό,τι και να προκύψει, έχεις τον τρόπο να το αντιμετωπίσεις. Έχεις μια καλά οργανωμένη ζωή και βρήκες τον τρόπο να μη μένουν εκκρεμότητες. Αντιμετωπίζεις κάθε πράγμα την ώρα που πρέπει και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Σε κάποια ερωτήματα που έχεις πάντως, μην αρνείσαι τη βοήθεια από φιλικά σου πρόσωπα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα