Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 08/03

Δες τι επιφυλάσσει η μέρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί σήμερα να είναι η μέρα που θα γνωρίσεις τον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, όλα κυλάνε σε ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς και με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου λόγω των προβλημάτων που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου. Δεν φταίει ο σύντροφός σου σε τίποτα αν εσύ είσαι φορτισμένος. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί την μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία ή έστω για να περάσεις ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Άνοιξε τα μάτια σου και τα αφτιά σου, φίλε Δίδυμε, και μην κάνεις πως δεν αντιλαμβάνεσαι όλα όσα γίνονται γύρω σου και αφορούν τη σχέση σου. Πρέπει άμεσα να λάβεις δραστικά μέτρα, αν θέλεις να σώσεις κάποιες καταστάσεις, προτού πέσουν σε τέλμα. Όσο για σένα που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, κάποιο απρόοπτο γεγονός θα φέρει τον έρωτα στο κρεβάτι σου. Μην φοβηθείς να του αφεθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρες χρόνο για να χαρείς τον έρωτά σου με τον σύντροφό σου και αν είναι εφικτό ξέκλεψε χρόνο, για να κάνεις κάτι πέραν του συνηθισμένου, που θα αναθερμάνει τη σχέσης σας, ενώ συγχρόνως θα αποτελέσει και μια όμορφη κοινή ανάμνηση που θα αναπολείτε στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή, να ξέρεις ότι μια ευχάριστη είδηση θα σου φτιάξει τη διάθεση από άτομο που υπήρχε στο ερωτικό σου παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα κάνεις συζητήσεις μαζί του, για να γίνει η σχέση ακόμη καλύτερη και θα δοθούν λύσεις που θα ικανοποιηθείς αρκετά. Όσο για εσένα που ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, πρέπει να ξέρεις ότι η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και σχέσεις. Καλύτερα πέρασε τον χρόνο σου μόνος ή αναζήτησε την παρέα των φίλων σου και την οικογένειάς σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προαναγγέλλει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Ενδέχεται μάλιστα να προκληθούν παρεξηγήσεις με τον οικογενειακό σου περίγυρο και αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να γνωρίζεις ότι διάθεσή σου σήμερα θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν. Σύντομα όμως, αν δεν ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα προκύψουν προβλήματα γεμάτα ρευστότητα και διαφωνίες.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, που θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια και θα σε προβληματίσουν. Βρες το χρόνο να μιλήσεις με το σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια και απόφυγε πάση θυσία τις δυσάρεστες κουβέντες. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, κάνε λίγη υπομονή και κάτι καλό θα προκύψει σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες διαφωνίες πρόκειται να προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, εξαιτίας κάποιων κοινών οικονομικών υποχρεώσεων, που ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί. Μην γίνεσαι άδικος απέναντι του αλλά βρείτε μαζί τις απαιτούμενες λύσεις, που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, βγείτε λίγο από το καβούκι σας και θα βρείτε αυτόν ή αυτήν που αναζητάτε μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στην προσωπική σου ζωή, απόφυγε την απομόνωση στην οποία μπορεί να σε παρασύρει η σημερινή όψη. Εκδηλώσου, επικοινώνησε και πέρασε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος βγες με φίλους, χαμογέλασε και γενικά νίκησε τη μιζέρια, που σου χτυπάει κάθε τόσο την πόρτα. Αυτήν την φορά φρόντισε να μην της ανοίξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλό θα ήταν να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου, αποφεύγοντας παλιά λάθη, διότι η τωρινή κατάσταση είναι πολύ άσχημη και ψυχοφθόρα. Εσύ, από την άλλη, που ακόμη παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που έχει κυκλώσει τη ζωή σου, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί εξαιρετικά, ώστε να ξεκαθαρίσεις τι διεκδικείς στην ερωτική σου ζωή και να κινηθείς ανάλογα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείς σήμερα να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σου και να ξεχάσεις τα προβλήματα του παρελθόντος. Η ημέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι μην κάθεστε καθόλου, γιατί οι σημερινές όψεις σας δίνουν σήμερα τις καλύτερες προοπτικές για νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ: Φίλε Ιχθύ, μερικές φορές κάνεις πράγματα στη σχέση σου, που μπορεί να παρερμηνευτούν από τον σύντροφό σου και να τον στεναχωρήσουν. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και μην λειτουργείς εν βρασμώ ψυχής, ώστε να περάσεις την ημέρα σου ήρεμα και ρομαντικά. Εσύ που ακόμη ψάχνεις και δεν έχεις βρει ταίρι, με τον ερωτισμό που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα έρθει πολύ σύντομα και η γνωριμία που αναζητάς από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα