Γιόρτασε τη Μέρα της Γυναίκας (και) στο κρεβάτι!

H Μέρα της Γυναίκας σήμερα και το σίγουρο είναι ότι εκτός από έξοδο με την… κοριτσοπαρέα, θα θέλεις να το γιορτάσεις και λίγο παραπάνω με τον καλό σου, γιατί σου αξίζει ένας πολύ καλός οργασμός σαν δώρο.

Εμείς σου προτείνουμε δυο πολύ καλές και αξιόπιστες στάσεις για τη σημερινή μέρα που θα σε κάνουν όχι μόνο να γιορτάσεις, αλλά και να του δείξεις πώς ό, τι και να γίνει εσύ θα είσαι πάντα από πάνω!

Το «βαθύ κάθισμα»

Εάν στο γυμναστήριο συνηθίζεις να κάνεις ημικαθίσματα (τα λεγόμενα squats), ήρθε η ώρα οι κόποι σου να ανταμειφθούν και με το παραπάνω. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη στάση, εκτός από καλή διάθεση, χρειάζεται και γυμνασμένους τετρακέφαλους για να αντέξεις. Βάλτον να ξαπλώσει ανάσκελα στο κρεβάτι ή όπου αλλού θέλετε και αφού στηριχτείς στις πατούσες σου, άρχισε να χαμηλώνεις τον ποπό σου προς το πέος του, μέχρι να βρεθεί στο άνοιγμα του κόλπου σου.

Με αργές κινήσεις ξεκίνα να ανεβοκατεβαίνεις επάνω του, ελέγχοντας την ένταση και τον ρυθμό της διείσδυσης.

Η «καβαλάρισσα»

Κλασική, καλή και αξιόπιστη στάση, με την οποία εκτός από κολπικό μπορείς να έχεις και κλειτοριδικό οργασμό. Και πάλι ο καλός σου ξαπλώνει ανάσκελα και εσύ, λυγίζοντας τα γόνατά σου, περνάς τα πόδια σου δεξιά και αριστερά του. Αφού βολευτείς, μπορείς να καθίσεις επάνω στο πέος του με τον κόλπο σου. Και σε αυτή την περίπτωση, εσύ έχεις τον έλεγχο της έντασης και του ρυθμού της διείσδυσης.

Bonus πληροφορία: Και οι δύο στάσεις ενδείκνυνται και για απίστευτο στοματικό σεξ, απλά αντί να καθίσεις στο πέος του, κάθεσαι στο στόμα του.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X