Prada La Femme L’eau και Prada L’Homme L’eau: ένας συνδυασμός ζεστασιάς και αναζωογονητικής δροσιάς

Mε ένα δίδυμο από τον οίκο Prada που έρχεται να μας γεμίσει συναισθήματα, τα Prada La Femme L’eau και Prada L’Homme L’eau, ένας συνδυασμός ζεστασιάς και αναζωογονητικής δροσιάς!

Στο L’Homme Prada L’Eau, το Κεχριμπάρι και η Ίριδα αναμειγνύονται με κόκκινο Ginger, Κάρδαμο και Νερολί, ενώ οι νότες από Μανταρίνι ενισχύονται με Σανδαλόξυλο και δημιουργούν μία νέα τάση. Είναι σπάνιο για ένα
άρωμα να περιέχει τόσο εθιστικές – δροσερές νότες. Το La Femme Prada L’Eau αποτελείται από μία αέρινη συμφωνία: λουλούδι Frangipani και έλαιο από Μανταρίνι.

Η αρωματοποιός Daniela Andrier, που δημιουργεί τα αρώματα υπό τη δημιουργική κατεύθυνση της Miuccia Prada, υποστηρίζει: «Με σημείο εκκίνησης τα αρώματα La Femme Prada και L’Homme Prada θα πρέπει να αναρωτηθούμε και να επανεξετάσουμε το ρόλο των δύο φύλων σε μία οσφρητική εμπειρία. Στόχος δεν είναι να αποκαλούνται τα συστατικά αρσενικά ή θηλυκά, αλλά να διαμορφωθούν νέες και απροσδόκητες πραγματικότητες και να αποφευχθούν τα στερεότυπα».

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Τα δύο αρώματα αντιπροσωπεύουν δύο διαφορετικές πλευρές, άλλοτε συμβατές και άλλοτε σε διαφωνία. Τα μπουκάλια παρουσιάζονται ως δύο κομμάτια ενός κυλινδρικού παζλ, που όταν ενωθούν, δεν έχουν μπροστινή και πίσω όψη.Το μπουκάλι του αρώματος La Femme Prada L’Eau είναι διακοσμημένο με ροζ δέρμα Saffiano, ενώ το μπουκάλι του.
L’Homme Prada L’Eau είναι διακοσμημένο με γαλάζιο δέρμα Saffiano. Οι αντιθέσεις παρουσιάζονται και στη συσκευασία των μπουκαλιών, ροζ – λεύκη συσκευασία για το La Femme L’ Eau και γαλάζια – μαύρη συσκευασία για το L’Homme L’Eau.

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ

 

Τα πρόσωπα της καμπάνιας των αρωμάτων La Femme Prada L’Eau και L’Homme Prada L’Eau είναι η Mia Wasikowska, ο Ansel Elgort, η Mia Goth και ο Dane eHaan. Υποδύονται δύο ρόλους μεταξύ των πολλών χαρακτήρων του Οίκου Prada.

Τα αρώματα Prada La Femme L’eau και Prada L’Homme L’eau είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Σχετικά άρθρα