Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 09/03

Από σήμερα ο Δίας στον Σκορπιό γυρνά φαινομενικά Ανάδρομος, «τιμωρώντας» μας για την έπαρση μας. Επιπλέον μας επαναφέρει ευκαιρίες που ίσως είχαμε χάσει! Αυτοί που θα πρέπει από δω και πέρα να είναι πιο συγκεντρωμένοι απέναντι στις ευκαιρίες που θα τους δοθούν είναι τα Σταθερά Ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, θα έχεις κάθε λόγο να νιώθεις ικανοποίηση με όλα όσα έχεις πετύχει. Απέδειξες στον εαυτό σου, ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά, αρκεί να επικεντρωθείς στο στόχο σου. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις καινούργια πλάνα και να βάλεις νέες προτεραιότητες, ώστε να βελτιώσεις κι άλλο τη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις μέσα σου μια ισχυρή επιθυμία για ζωή και θα σε οδηγήσει σε δρόμους, που μόνο η φαντασία μπορεί να προσεγγίσει! Δες τη ζωή σου σαν παραμύθι και, πέρα από τις επιταγές του περιβάλλοντός σου, απόλαυσε την κάθε της στιγμή. Κάνε πράξη τις επιθυμίες σου και μη δίνεις σημασία στις αρνητικές κριτικές του περίγυρού σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμε, θα έχεις μια αξιοθαύμαστη ελευθερία σκέψεων και πράξεων! Δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου κάτω από τυπικούς περιορισμούς και αυστηρά «πρέπει» και «θέλω». Αρνείσαι να γνωρίζεις από πριν τον προορισμό και σε εξιτάρει το μυστήριο του άγνωστου ταξιδιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι πολύ σημαντικό για σένα, Καρκίνε, να έχεις τον έλεγχο, κυριαρχώντας στις σκέψεις και τις πράξεις σου. Σήμερα όμως ο αυθορμητισμός θα σε αποσυντονίζει και θα χάνεις πολλές φορές την αυτοκυριαρχία σου. Φρόντισε, λοιπόν, να λειτουργείς σε σταθερές βάσεις και οι πράξεις σου να είναι πάντοτε μελετημένες, μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, θα ονειρεύεσαι μια ζωή χωρίς δεσμεύσεις, θεωρώντας ότι έχεις υποχρέωση μόνο στον εαυτό σου και στα θέλω σου. Ταξίδια και έντονες προοπτικές είναι οι σκέψεις σου καθημερινά, αποφεύγοντας τη δέσμευση σε σοβαρές καταστάσεις, που θα σου κλείσουν το δρόμο της επιτυχίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, θα οδηγηθείς σε επιλογές που ακόμη και σε σένα φαίνονται κάπως ακραίες. Η τάση για αμφισβήτηση που έχεις, σε οδηγεί σε αναζητήσεις πέραν του συμβατικού. Ακολουθείς το άγνωστο σε μια συνεχή αναζήτηση των δυνατοτήτων σου και εγκαταλείπεις εύκολα ότι είναι πια αναγνωρισμένο από σένα. Ακολούθησε το ένστικτό σου και θα σε οδηγήσει σε καταστάσεις και συναισθήματα, που θα σε ολοκληρώσουν.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ μου, ο εκνευρισμός σου μπορεί να σε παρασύρει σε καταστάσεις, που είναι δύσκολο να ελέγξεις. Δρώντας παρορμητικά, προσπαθείς να αγγίξεις όσα επιθυμείς, χωρίς να σε νοιάζει αν θα κάνεις λάθη. Τα προσφιλή σου πρόσωπα προσπαθούν να σου διδάξουν την εγκράτεια και τον έλεγχο της παρορμητικής πλευράς σου, για να κατορθώσεις να αυτοπροστατεύεσαι στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, θα δίνεις μεγάλη σημασία στο ένστικτό σου και θα βασίζεσαι στη διαίσθησή σου. Ποτέ δεν θα κάνεις κάτι που σε προϊδεάζει αρνητικά, όσο και αν θεωρητικά φαίνεται σωστό. Είσαι διορατικό άτομο και πολλές φορές προαισθάνεσαι τις καταστάσεις, προκαλώντας το θαυμασμό όσων σε γνωρίζουν. Προσπάθησε πάντως να συνδυάσεις το ένστικτο με τη λογική, και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποτελείσαι από ένα κράμα σιγουριάς και αβεβαιότητας, Τοξότη, και αυτό σε κάνει ξεχωριστό άνθρωπο. Σήμερα πάντως, θα έχεις μεγάλα αποθέματα ενέργειας, θα αποπνέεις μεγάλη σιγουριά και θα καταστρώσεις τα σχέδιά σου, με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίζεις πάντα να υπάρχει αρμονία σκέψεων και πράξεων στη ζωή σου, Αιγόκερε. Δε σου αρέσει η μοναχικότητα και διοχετεύεις την ενέργειά σου σε συλλογικές δράσεις. Σήμερα, θα νιώθεις συναισθηματική επάρκεια, όταν γύρω σου υπάρχουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Είσαι άτομο που όταν υπόσχεται κάτι, δεν το ξεχνά και δεν το αναιρεί ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα Υδροχόε, οι κινήσεις σου θα είναι απρόβλεπτες και θα τις περιβάλει μία ασάφεια κι ένα μυστήριο. Δε σου αρέσει να είναι προβλέψιμες οι πράξεις σου και λειτουργείς πάντα αντισυμβατικά. Θέλεις η ζωή σου να μην είναι ελεγχόμενη από οποιονδήποτε. Κάνε τα σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου και όλα θα πάνε καλά.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, το πλανητικό σκηνικό σου επιτρέπει να πραγματοποιείς τις επιθυμίες σου και οι επιλογές σου να συμβαδίζουν με τα θέλω σου. Οι ενέργειές σου πολλές φορές είναι εκρηκτικές και δημιουργούν στους άλλους ανάμικτα συναισθήματα. Φρόντισε, λοιπόν, με ηρεμία και μετρημένες κινήσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα