Τόνια Σωτηροπούλου: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Κωστή Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηροπούλου έζησε μια αξέχαστη εμπειρία στην Κούβα, όπου και ταξίδεψε μαζί με τον Μάνο Γαβρά για τις ανάγκες της εκπομπής του Νίκου Κοκλώνη Celebrity Travel. Όπως είχε φανεί τότε σε Insta Stories αλλά και στις φωτογραφίες στο προφίλ του τραγουδιστή, μαζί τους ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ταξίδεψαν μέχρι εκεί μαζί; «Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου, για κάτι το οποίο είναι προφανές, για το οποίο δεν κρύβομαι, αλλά η οποιαδήποτε λεπτομέρεια ανήκει σε μένα και το δικό μου κύκλο ανθρώπων. Κανένας δεν ενδιαφέρεται στην πραγματικότητα για τη ζωή των άλλων, ίσως αρέσει σε όλους μας η κλειδαρότρυπα για το ένα λεπτό που σου παίρνει να διαβάσεις ένα άρθρο αυτού του τύπου και μετά συνεχίζει ο καθένας τη ζωή του. Όποτε δεν έχω ανάγκη να κάνω κάποια δήλωση. Ό,τι έχω να δηλώσω το δηλώνω στον άνθρωπό μου, στο σπίτι μου», ξεκαθαρίζει.

#Havana in motion ???????????????? #emotion #reflectionphotography #photography #photooftheday #phonephotography #mobilephotography #maraveyas #ontheroad #cuba

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maraveyas (@maraveyas) στις

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα