Τι πρέπει να κάνεις μετά το σεξ!

Εκτός από το να κάνεις σεξ, που είμαστε σίγουροι ότι κάνεις σε τακτά χρονικά διαστήματα αν όχι σε καθημερινή βάση, θα πρέπει να γνωρίζεις και τι πρέπει να κάνεις μετά το σεξ!

Παρακάτω θα διαβάσεις έναν οδηγό… επιβίωσης για μετά το σεξ.

Πάμε, λοιπόν, αναλυτικά να δούμε με λεπτομέρειες τι πρέπει να κάνεις μετά το σεξ:

Πήγαινε τουαλέτα

Οπωσδήποτε μετά το σεξ θα πρέπει να πας τουαλέτα για να ουρήσεις. Με τον τρόπο αυτό, εκτός από το να ελαφρώνεις την κύστη σου, ουσιαστικά αποβάλλεις και από τον κόλπο σου πιθανά μικρόβια που μπορεί να έχουν βρει εκεί «καταφύγιο» μετά την σεξουαλική πράξη.

Πλύσου

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν χρειάζεται το πλύσιμο του κόλπου σου να γίνει αμέσως μετά το σεξ. Όμως, θα πρέπει να πας να πλύνεις τον κόλπο σου οπωσδήποτε κυρίως προς αποφυγή ουρολοιμώξεων. Εάν έχεις ευαίσθητο δέρμα, καλό θα είναι να επιλέξεις κάποιας ήπιας σύστασης σαπούνι ή υποαλλεργικό αφρόλουτρο. Επίσης, μην ξεχνάς ότι δεν πρέπει να καθαρίζεις τον κόλπο σου με το σαπούνι, μιας και με τον τρόπο αυτό «σκοτώνεις» και τα λεγόμενα «καλά μικρόβια» που υπάρχουν στον γυναικείο κόλπο.

Καθάρισε τα ερωτικά σου βοηθήματα

Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχνάς να καθαρίζεις επιμελώς τα ερωτικά βοηθήματα, που μπορεί να έχεις στην κατοχή σου και να χρησιμοποιείς κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, είτε του αυνανισμού. Με το που θα τελειώσεις πρέπει οπωσδήποτε να τα απολυμάνεις με κάθε δυνατό τρόπο, γιατί ο φόβος των μικροβίων είναι υπαρκτός.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα