Γ. Λιάγκας: “Άβολος ο ρόλος του κριτή”

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά. Ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε στο διαζύγιο του, αλλά και στα επαγγελματικά του.

Όπως ανέφερε, τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαζυγίου από την Φαίη Σκορδά. Έχει προχωρήσει τη ζωή του ερωτικά μετά τον χωρισμό;

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Επαγγελματικά με τη Φαίη ταιριάζουμε πάρα πολύ. Το έχω ξαναπεί. Και η μαγιά του Πρωινού, της επιτυχίας της κοινής ήταν ότι ήμασταν δύο επαγγελματίες με μια πορεία που είχαμε ίδιο τρόπο σκέψης στα πράγματα, για αυτό και δεν τσακωθήκαμε και ποτέ. Κι αυτό το πράγμα μας έκατσε. Αλλά όταν πια ξέραμε ότι θα χωρίσουμε ήταν… δηλαδή θα μπορούσαμε να μείνουμε κι άλλο χρόνο μαζί, δεν θα ήταν σαν να ξεπουλάμε την προσωπική μας ζωή»;

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Ant1, τονίζοντας: «Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τον ΑΝΤ1 και νομίζω και ο ΑΝΤ1 από εμένα. Τώρα μη μου πείτε γιατί κόπηκε η εκπομπή γιατί δεν με αφορά. Ρωτήστε τα στελέχη του ΑΝΤ1. Εμένα με αφορά το ότι πήγε καλά. Αν ήμουν διευθυντής προγράμματος, ή υπεύθυνος προγραμματισμού μιας ζώνης, εγώ δεν θα την έκοβα την εκπομπή. Από την άλλη θα ήταν άδικο να γκρινιάξω γιατί κόπηκε. Είμαι σε ένα κανάλι που με τιμά, το τιμώ και εγώ. Έχουμε σημειώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες. Να θυμηθούμε τα πρώτα Voice που κάναμε 50%-60% ή το Πρωινό με τη Φαίη – και τώρα μια χαρά πάει μόνη της. Εγώ μόνο ευχαριστημένος μπορώ να είμαι από τον ΑΝΤ1 που μου έχει δώσει ευκαιρίες να παρουσιάσω ωραία πράγματα. Κι ο ΑΝΤ1 πρέπει να είναι ευχαριστημένος από εμένα. Άρα θα κοιτάξουμε το καλοκαίρι πως θα επεκτείνουμε αυτή τη συνεργασία».

Τέλος, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει άβολη τη θέση του στο Dancing With The Stars 6: «Ο ρόλος ως κριτής στο DWTS είναι άβολος. Δεν είναι κάτι το οποίο είναι το φόρτε μου. Γιατί εγώ είμαι δημοσιογράφος – παρουσιαστής, δηλαδή έχω μάθει να κάνω πράγματα. Τώρα αυτό είναι λίγο άβολο για εμένα. Ξέρετε πόσο χαρούμενος είμαι που δεν κρίνομαι εγώ από τα νούμερα τηλεθέασης; Δηλαδή συμμετέχω σε μια εκπομπή που δεν κρίνομαι εγώ από τα νούμερα τηλεθέασης. Πόσο καλό είναι αυτό; Δεν ξέρω. Δεν είμαι στέλεχος. Για αυτά ρωτήστε τον Λάτσιο, τα στελέχη του ΑΝΤ1, να σας πουν γιατί τα προγράμματα του σταθμού στο δεύτερο μισό δεν πάνε ιδιαίτερα καλά».

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα