Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 12/03

Η σκληρότητα στις επαφές μας, λόγο του χθεσινού Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου συνεχίζεται και σήμερα, ιδίως αν ανήκουμε σε Παρορμητικό Ζώδιο του 1ου δεκαημέρου! Ωστόσο οι υπόλοιποι είναι ιδιαίτερα τυχεροί, αφού θα έχουν ξαφνική τύχη αλλά και πειθώ! Με πάθος, έκπληξη και δυναμικότητα ξεκινά η εβδομάδα!

ΚΡΙΟΣ: Κάνεις προσπάθεια να πετύχεις το στόχο σου, Κριέ, αλλά κάποιες φορές σου λείπει η οργάνωση και η συγκέντρωση. Ενώ διαθέτεις πρακτικό πνεύμα, υπάρχουν περιπτώσεις που παρασύρεσαι. Όταν θέλεις να πετύχεις κάτι σημαντικό, θυμήσου να μη δρας παρορμητικά, αλλά να οργανώνεσαι, προχωρώντας με σταθερά βήματα και χωρίς εντάσεις που ανακόπτουν την πορεία σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Φρόντισε σήμερα, Ταύρε, να έχεις πιο ευέλικτη σκέψη και θα δεις, ότι τα πράγματα για σένα θα εξελιχθούν απρόσμενα καλά και πως τα σχέδιά σου θα ευοδωθούν. Σε κάποιες καταστάσεις πρέπει να δίνεις περισσότερο χρόνο και την πρέπουσα προσοχή. Μάθε να μην πιέζεις τις συνθήκες, διότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να ανατραπούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η αντιπαλότητα και η ένταση που έχει δημιουργηθεί τελευταία, Δίδυμε, ανάμεσα σε σένα και κοντινούς σου ανθρώπους, σε προβληματίζει και σε στεναχωρεί. Για να κάνεις τα πράγματα να εξομαλυνθούν, πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι και να βρεις τι είναι αυτό που προκάλεσε αυτήν την κατάσταση. Σήμερα, συζήτησε μαζί τους, καθώς μόνο έτσι θα λυθούν οι παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχουν γύρω σου ευκαιρίες, Καρκίνε μου, αλλά χρειάζεται να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να τις εκμεταλλευτείς και να κάνεις καλύτερες τις καταστάσεις. Τώρα σου δίνεται το κίνητρο που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη ζωή σου και να ανατάξεις τα σχέδια που έχεις βάλει. Μην αγνοείς τα μηνύματα που σου στέλνει η τύχη και άδραξε την ευκαιρία!

ΛΕΩΝ: Όταν ολοκληρωθεί ένας κύκλος στη ζωή σου, Λέων, κλείνει μέσα του καταστάσεις, γεγονότα και ανθρώπινες σχέσεις, που μπορεί να θεωρούσες ότι θα μείνουν απείραχτα για πάντα. Από σήμερα, φρόντισε να χαράξεις καινούργια πορεία και να κάνεις νέα σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις αγκιστρωθεί στο παρελθόν, Παρθένε μου, και αυτό σε δυσκολεύει στο να εναρμονιστείς με το σήμερα. Κατά κάποιο τρόπο «πατάς σε δύο βάρκες» και αυτό περιορίζει την ευχέρεια στις κινήσεις σου. Θυμήσου, πως η ζωή βρίσκεται στο παρόν, οπότε μην παραμένεις αδρανής, αγκαλιά με αναμνήσεις

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις υψηλές προσδοκίες και θα βάζεις πολύ σημαντικούς στόχους. Γνωρίζεις τον δυναμισμό και τις ικανότητές σου και ξέρεις, ότι θα καταβάλεις κάθε προσπάθεια, για να πετύχεις αυτά που θες. Συνεργάζεσαι αρμονικά με άλλα άτομα και αυτό είναι πολύ θετικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγωνίζεσαι για μακροπρόθεσμους στόχους, Σκορπιέ, και κάνεις όνειρα για το μέλλον. Για σένα η ζωή έχει νόημα και αξία, όταν παλεύεις για ένα βελτιωμένο αύριο. Σήμερα, θα έχεις πολλή αισιοδοξία και θα προσπαθείς να κάνεις τους άλλους να διώξουν την απαισιοδοξία, βλέποντας τη ζωή με θετικό βλέμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αρκετά. Κάνεις πάντα το καλύτερο, την πιο κατάλληλη στιγμή και οι φίλοι σου λένε ότι είσαι πολύ τυχερό άτομο. Εσύ όμως ξέρεις πως δεν υπάρχει κάτι τυχαίο, αφού πάντα επεξεργάζεσαι τις καταστάσεις και αναλύεις τα γεγονότα, πράγμα που σου δίνει το προβάδισμα και σου επιτρέπει να κάνεις τη σωστή κίνηση, στον κατάλληλο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα έχεις την τάση να δίνεις μεγάλη έμφαση στα δυσάρεστα γεγονότα της ζωής σου και να είναι, σχεδόν πάντα, αυτό το επίκεντρο των συζητήσεών σου. Υπάρχουν όμως χαρούμενες ή δημιουργικές καταστάσεις και θα ήταν καλό να επικεντρώνεσαι σε αυτές, αφού φτιάχνουν την ψυχολογία, τη δική σου και των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθε να αρπάζεις τις ευκαιρίες, Υδροχόε μου, και κάνε αυτό, που αρχικά σκέφτηκες ότι δε θα μπορούσες να πραγματοποιήσεις ποτέ. Ακόμη κι αν τελικά δεν το πετύχεις, η πορεία προς την πραγματοποίησή του θα σου προσφέρει πολλά, αφού η ουσία δε βρίσκεται μόνο στον προορισμό, αλλά και στις εμπειρίες του ταξιδιού.

ΙΧΘΥΣ: Λένε πως έχει ο καιρός γυρίσματα, Ιχθύ, και η επαλήθευση είναι αυτό που σου συμβαίνει. Ίσως να σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά ήδη έχουν φανεί οι πρώτες ενδείξεις, ότι η ζωή σου μπαίνει σε άλλη κατεύθυνση και τα άσχημα σε λίγο θα είναι παρελθόν. Έχε αισιοδοξία, λοιπόν, για τη νέα πορεία και καινούργια σχέδια για ένα δημιουργικό μέλλον, κι αφού η τύχη πλέον σου χαμογελά, χαμογέλασέ της κι εσύ!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα