Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 12/03

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις, φίλε Κριέ. Φρόντισε να του μιλήσεις γι’ αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειες σου. Μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοί του ζωδίου κυνηγήστε την τύχη σας με κάθε δυνατό τρόπο και δεν θα χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην ερωτική σου σχέση ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπό σου, φίλε Ταύρε. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να σας ξυπνά τις αισθήσεις. Βγείτε επειγόντως από το σπίτι και φλερτάρετε!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με άλλες καταστάσεις και φέρνεις προβλήματα στη σχέση σου. Αν αυτό το διάστημα είσαι χωρίς ερωτική παρέα, κινήσου με τον δικό σου, ξεχωριστό τρόπο και σίγουρα θα προκύψει μία επικοινωνία και μία συνάντηση, που θα σου δώσει απίστευτη ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να αναθερμάνεις τη σχέση σου, κάνοντας μαζί του πιο δημιουργικά πράγματα από τα συνηθισμένα. Εσύ που δεν έχεις σχέση, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Μην περιμένεις άλλο!!

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, μπορούν να κυλήσουν πολύ καλά τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με τον σύντροφό σου χωρίς λόγο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις στην ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι καλή για τη σχέση σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δώσει η σημερινή θετική όψη να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που δηλητηριάζουν τη σχέση σας και πληγώνουν τον ερωτισμό σου. Όσο για σένα που είσαι ακόμη μόνος σου, η μέρα σε παροτρύνει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ώστε να κάνεις την τέλεια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, και μην αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση από άτομο που έχετε γνωρίσει τελευταία και σας έχει γοητεύσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στο δεσμό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, αρκεί βέβαια να ελέγξεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις από άλλα θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία, αν αλλάξεις συμπεριφορά και νοοτροπία και γίνεις λίγο πιο ανοιχτός απέναντι στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στην ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, ίσως σήμερα προκύψουν στιγμές έντασης στη σχέση σου και για να μην παρασυρθείς, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και διαλλακτικός ώστε να μην αφήσεις τις όποιες παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Αν πάλι παραμένεις αδέσμευτος, είναι πιθανό να κάνεις σήμερα μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και μάλιστα αρκετά ενδιαφέρουσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με το σύντροφό σου για όλα τα προβλήματα της σχέσης σας. Μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την παρέα της μοναξιάς σου, βγες με καλούς φίλους και μην αγχώνεσαι. Μια καλή γνωριμία πλησιάζει για εσένα και θα σε αποζημιώσει.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα είναι ήρεμα και για να μείνουν έτσι, καλό είναι να μετριάσεις το άγχος και τις ανασφάλειές σου, ώστε να περνάς όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου, η σημερινή μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Να είσαι έτοιμος να την αναγνωρίσεις!

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα