Τα 3 ζευγάρια παπούτσια που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα

Όταν έρχεται η ώρα να οργανώσεις τη βαλίτσα των διακοπών θέλεις να πάρεις μαζί σου τα πάντα; Σε διαβεβαιώνω ότι δεν θα χρειαστείς όλη σου την προίκα στις διακοπές σου… Ειδικά όσον αφορά τα αξεσουάρ και τα παπούτσια! Σκέψου έξυπνα και πάρε μόνο τα βασικά για να είσαι καλυμμένη από το πρωί μέχρι το βράδυ στις βόλτες σου στα σοκάκια του νησιού.

Ποια είναι λοιπόν 3 must have παπούτσια των καλοκαιρινών διακοπών;

1 Τα flip flops σου:

Οι πλαστικές σαγιονάρες έχουν γίνει πλέον trend! Φόρεσέ τες από το πρωί στην παραλία μέχρι τον απογευματινό καφέ με το τζην σορτσάκι σου και ένα ανάλαφρο τοπ.

2 Τα σανδάλια:

Όσο και αν αγαπάς τα flip flops, θα χρειαστεί-δυστυχώς- να τα αποχωριστείς σε μια βραδινή έξοδο. Αν λοιπόν θέλεις να πιείς ένα χαλαρό ποτάκι στο πιο in μαγαζί του νησιού συνδύασε το μάξι φόρεμα σου, ή το super hot σορτσάκι σου με gladiator sandals ή ένα ζευγάρι φλατ σαγιονάρες με glamorous λεπτομέρειες και charms.

3 Οι πλατφόρμες:

Για εσένα που δεν αποχωρίζεσαι τα ψηλοτάκουνά σου ούτε στο πλακόστρωτο του νησιού, υπάρχει λύση και μάλιστα πολύ stylish! Οι κλασσικές και αγαπημένες πλατφόρμες είναι για ακόμα μια χρονιά στο προσκήνιο της μόδας, για να σου χαρίσουν άνεση στις εντυπωσιακές, καλοκαιρινές σου εξόδους.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Σχετικά άρθρα