Ερωτικές ρήξεις θα φέρει το τετράγωνο αφροδίτης με Κρόνο στις 13/03

Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13 Μαρτίου 2018, μας ωθεί να σοβαρευτούμε άμεσα ερωτικά αλλά και οικονομικά! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Tην Τρίτη 13 του μήνα, η Αφροδίτη στο Κριό και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σχηματίζουν Τετράγωνο, φέρνοντας αναπόφευκτες ρήξεις αλλά και αναγκάζοντας μας να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις σχέσεις μας-κυρίως τις ερωτικές- αλλά και τα οικονομικά μας!

Άλυτα προβλήματα σε ερωτικές σχέσεις χωρίς γερές βάσεις και χωρίς την αμοιβαία προσπάθεια των συντρόφων, δυστυχώς φέρνουν τελειωτικές ρήξεις και ορισμένες θα φτάσουν στο τέλος τους…

Επιπόλαιες ή/και επιφανειακές συμπεριφορές στον Έρωτα, θα τιμωρηθούν και θα γυρίσουν κατά μας!
Οφείλουμε να συνετιστούμε όσο είναι καιρός, αλλιώς θα έχουμε απώλειες συναισθηματικές, αλλά και οικονομικές.

Δεν θα λείψουν συγκρούσεις λόγω σκληρότητας, αδιαλλαξίας, απολυτότητας και έλλειψης συναισθήματος!

Αν διατηρήσουμε το μέτρο, τη λογική και την ολιγάρκεια, σε έρωτα και χρήμα, η όψη θα είναι ανώδυνη και περαστική!

Περισσότερο πλήττονται τα Παρορμητικά ζώδια, ιδίως του 1ου δεκαήμερου.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Χρειάζεται πολύ προσοχή, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά κυρίως σε έρωτα και χρήμα. Βάλε γερές βάσεις άμεσα για να μην έρθουν ρήξεις και χωρισμοί!

ΤΑΥΡΟΣ
Προστάτεψε την ψυχολογία σου από την ανασφάλεια και την απαισιοδοξία. Απέφυγε παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες, γιατί θα πληγωθείς!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Έρχονται προβλήματα στο φιλικό τομέα, ιδίως σε φιλίες που δεν έχουν γερά θεμέλια ή έχουν άλυτα προβλήματα. Φέρσου ώριμα απέναντι σε στόχους και αλλαγές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρχεται μία μεγάλη κρίση στον τομέα της καριέρας και παλαιότερα λάθη πληρώνονται. Φρόντισε να είσαι ώριμος και σοβαρός, για το καλό της κοινωνικής σου εικόνας, αλλά και της δουλειάς σου!

ΛΕΩΝ
Οι κοινωνικές επαφές σου, οι σχέσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας αλλά και οι μετακινήσεις σου, παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα! Μην σε πιάνει απαισιοδοξία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέλει πολύ προσοχή ο οικονομικός τομέας, γιατί έρχονται αρκετές πιέσεις ή και απώλειες. Επιπλέον πλήττεται και ο ερωτικός τομέας, γι’ αυτό κάνε υπομονή και μην απαιτείς παράλογα, λόγω ζήλιας ή καχυποψίας!

ΖΥΓΟΣ
Πρόσεχε πολύ στον συντροφικό τομέα, γιατί σημαντικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες κλονίζονται και πιθανόν αν δεν φερθείς ορθά, να υπάρξουν και ρήξεις, που θα τις οδηγήσει στο τέλος τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρχονται προβλήματα στη εργασία, στην καθημερινότητα αλλά και στη ζωτικότητα σου! Απέβαλλε το άγχος, ξεκουράσου και απέφυγε αλλαγές στην εμφάνιση σου, ιδίως κουρέματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρέπει άμεσα να σοβαρευτείς και να ωριμάσεις, πριν από κάθε ερωτική δραστηριότητα, επικοινωνία και απόφαση. Ψυχρότητα και ρήξεις θα υπάρξουν, λόγω της μέχρι τώρα επιπόλαιας συμπεριφοράς σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οφείλεις να δείξεις το σοβαρό και το υπεύθυνο σου πρόσωπο, σε σπίτι και οικογένεια, με σύνεση και εντιμότητα. Πες όχι σε παλιούς έρωτες τώρα, γιατί θα πληγωθείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρχονται εμπόδια και προβλήματα σε κοινωνικές σχέσεις αλλά και μετακινήσεις. Ίσως υπάρξουν κάποια άσχημα νέα, ερωτικού περιεχομένου ή παρεξηγήσεις με αδέρφια ή γείτονες!

ΙΧΘΥΣ
Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου, αλλά και στην εύθραυστη σταθερότητα της συναισθηματικής σου ζωή! Μην ζητάς πολλά και μην είσαι απόλυτος, άπληστος και κτητικός.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα