Γυναικείος οργασμός: Υπάρχει τεχνική για να τον πετύχεις;

Ο γυναικείος οργασμός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες-σωματικούς αλλά και ψυχολογικούς. Η φυσική κατάσταση της γυναίκας, η διάθεσή της όπως και το επίπεδο της αυτοπεποίθησής της είναι παράγοντες που παίζουν καθοριστικό ρόλο.

O βρετανικός Guardian ασχολείται με το θέμα δίνοντας την ευκαιρία σε απλούς αναγνώστες να γράψουν τη δική τους θέση και εμπειρία όσον αφορά στη σεξουαλική ζωή. Ένας από αυτούς γράφει για την ικανότητά του να πετυχαίνει πάντα γυναικείους οργασμούς εξηγώντας πως αυτό γίνεται πράξη.

«Δεν ρώτησα ποτέ τις γυναίκες τι ήμουν γι′ αυτές επειδή δεν χρειάστηκε. Ήξερα τι τους προσφέρω και τι ζητούν αυτές. Είμαι 49 ετών και αν μπορώ να εξασφαλίσω κάτι στις γυναίκες με τις οποίες κάνω σεξ είναι πως σίγουρα θα έχουν οργασμό. Μπορώ να το κάνω ακόμα  και χωρίς διείσδυση.

Απέκτησα κάποια εμπειρία διαβάζοντας πορνογραφικά περιοδικά κυρίως λεσβιακού περιεχομένου από τότε που ήμουν στην εφηβεία. Το παν είναι να μάθεις τα πάντα για την ανατομία του σώματος του άλλου φύλου και πώς πρέπει να αγγίζεις το κάθε σημείο», περιγράφει ο αρθρογράφος.

Μάλιστα, στο ερώτημα πώς ξέρει πως οι σύντροφοι του δεν προσποιούνται απαντά: Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος 100% αλλά αυτό που βλέπω να ακολουθεί το σεξ είναι μια παράλυση δευτερολέπτων που συνοδεύει την απόλαυση. Πάντα επίσης παρατηρώ τα σημεία του σώματος που μαρτυρούν πως ένας οργασμός έχει προηγηθεί. Μιλώ φυσικά για τις θηλές και την κλειτορίδα».

Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει πως διαβάζει συχνά για άνδρες που είναι κακοί εραστές κι αυτό γιατί νοιάζονται μόνο για τη δική τους ικανοποίηση. Μάλιστα για να επιβεβαιώσει τις σεξουαλικές του επιδόσεις φέρνει ως παράδειγμα ένα περιστατικό από την καθημερινή ζωή. «Κάποτε μετά το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό μου, ένας ψυχοθεραπευτής που επισκεπτόμασταν τη ρώτησε αν το κακό σεξ ήταν ένα πρόβλημα που οδήγησε στο χωρισμό. Εκείνη, παρά τα όποια μας προβλήματα, μου έβαλε Α+ στη βαθμολογία», τονίζει ο ίδιος.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Σχετικά άρθρα