provlepseis-13-03

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 13/03

Οι δυσκολίες για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου συνεχίζονται. Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα και κάποιες ρήξεις ή και χωρισμοί θα είναι αναπόφευκτοι. Η σκληρότητα και τα εμπόδια στον Έρωτα μας αποσυντονίζουν! Αντιθέτως τα Ζώδια του Νερού και της Γης του 3ου δεκαημέρου, σήμερα απολαμβάνουν τις χαρές και την εύνοια της ισχυρής τους τύχης, λόγω του Τριγώνου Ήλιου-Δία!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, θα ξοδεύεις υπερβολικό χρόνο και ενέργεια για να ικανοποιείς τους άλλους, παραμελώντας τον εαυτό σου και στερώντας του πολλά. Δώσε αξία στο δικό σου πρόσωπο και θα δεις, πως και οι άλλοι θα σου εκφράσουν την εκτίμηση και το σεβασμό τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε μου, θα διαμαρτύρεσαι συνεχώς, καθώς νιώθεις ότι περιορίζεται η ελευθερία σου από ανθρώπους και καταστάσεις. Αν σκεφτείς όμως τα πράγματα με καθαρό μυαλό, θα ανακαλύψεις ότι σε μεγάλο βαθμό αυτοπεριορίζεσαι, ακολουθώντας παραδόσεις και στερεότυπα που δυσκολεύεσαι να αποβάλεις. Αφού επιθυμείς πραγματικά έναν πιο ελεύθερο τρόπο ζωής, κάνε την ανατροπή και απαγκιστρώσου από τα παλιά.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Είσαι δυναμικό άτομο, Δίδυμε, που κινείται διαρκώς, αλλά η κοινωνία σήμερα σε αποσυντονίζει και σου προκαλεί μεγάλο άγχος, που σε καταβάλει και δε σου επιτρέπει να έχεις μια παραγωγική και ποιοτική ζωή. Πρέπει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και να μην προσπαθείς να ακολουθείς πιστά τα κοινωνικά πρότυπα. Βάλε στη ζωή σου τους δικούς σου ρυθμούς και θα δεις, ότι θα βρεις μεγάλο τμήμα της ισορροπίας σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε μου, θα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τους πάντες και αυτό θα σε κάνει να πνίγεσαι, αφού είναι υπερβολικά εξουθενωτικό. Είσαι υπερβολικά καλός και σου αρέσει να φροντίζεις τους άλλους. Φτάνεις όμως στο άλλο άκρο και παραμελείς τον εαυτό σου, λέγοντας συνεχώς όχι στις δικές σου επιθυμίες. Η επίδραση που έχει η άρνηση προς τα δικά σου «θέλω», είναι τρομερά ψυχοφθόρα.

ΛΕΩΝ: Η αποτυχία σε κάποιους στόχους σου, Λέων μου, σε έχει εκνευρίσει και απογοητεύσει. Μην κατηγορείς όμως τον εαυτό σου, αφού πολλές φορές τα πράγματα απλώς δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε. Κάνε καινούργια πλάνα και επικεντρώσου σε αυτά, μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια και έλεγξε τον εκνευρισμό σου, διότι είναι κακός σύμβουλος. Κάθε εμπόδιο είναι για καλό, λένε, δες το κι εσύ έτσι, κάνοντας μια πιο συνειδητή και οργανωμένη προσπάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ιστορία της ζωής σου, Παρθένε, είναι πολυσύνθετα μοναδική και δε μοιάζει με κάποιου άλλου. Δε χρειάζεται, λοιπόν, να τη συγκρίνεις και να προσπαθείς να προσθέτεις ή να αφαιρείς πράγματα, προκειμένου να μοιάσει με κάποιων άλλων. Η ζωή σου είσαι εσύ, με τα καλά και τα άσχημα του χαρακτήρα και των πράξεών σου. Ανάλυσέ τα και βελτιώσου εκεί που χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ μου, θα έχεις την τάση να βοηθάς υπερβολικά τους άλλους και να τους προσφέρεις όσο περισσότερα μπορείς. Βλέπεις όμως, πως όταν εσύ χρειάζεσαι στήριξη, ελάχιστοι την προσφέρουν. Δεν είναι όμως ότι δε σε υπολογίζουν, απλά δεν μπορούν να δουν και να κατανοήσουν την ανάγκη σου, αφού το πρώτο και σημαντικότερο που γνωρίζουν σε σένα είναι η υπερβολική δοτικότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις άνεση επικοινωνίας και πολύ ανοιχτό χαρακτήρα. Θα πλησιάζεις με μεγάλη ευκολία τους ανθρώπους και θα μπορέσεις να μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν. Βάλε καινούργιους στόχους και θα δεις, ότι στο τέλος θα δικαιωθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μεγάλη οργανωτική ικανότητα που θα έχεις σήμερα, Τοξότη, θα σε βοηθήσει σημαντικά στην επίλυση σοβαρών καταστάσεων. Συνέχισε να μην αφήνεις το παραμικρό στην τύχη και θα πετυχαίνεις σε ό,τι αναλαμβάνεις. Έχεις εξαιρετική αντίληψη και βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Την ικανότητα σου αυτή προσφέρεις απλόχερα σε φίλους και γνωστούς, βοηθώντας τους ουσιαστικά στη λύση των προβλημάτων τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, θα πετύχεις σημαντικά πράγματα και σ’ αυτό βοηθάει η σταθερότητα του χαρακτήρα σου και η επικοινωνιακή σου ικανότητα. Οι άνθρωποι στο περιβάλλον σου αναγνωρίζουν την αξία σου και εκτιμούν την ανιδιοτελή προσφορά σου. Αυτό θα σου εξασφαλίσει τη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους σε πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώσε στον εαυτό σου μια δεύτερη ευκαιρία, Υδροχόε μου, και απομακρύνσου από τις άσχημες σκέψεις. Πάντα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη ζωή σου, αλλά δεν πρέπει να κρατάς μόνο τις καταστάσεις θλίψης και θυμού. Υπάρχουν όμορφες στιγμές και αυτές πρέπει να θυμάσαι. Έτσι, θα έχεις καλή διάθεση και θα βλέπεις τα πράγματα από τη θετική και δημιουργική τους πλευρά.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, θα παρατηρήσεις ότι, όταν αποφασίζεις να πεις όχι στους άλλους, ανακαλύπτεις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους και προβληματίζεσαι. Μην το σκέφτεσαι, δε θα γίνεις εσύ αυτό που θέλουν οι άλλοι για να κερδίσεις τη φιλία τους. Μείνε ο εαυτός σου και αναζήτησε ανθρώπους που θα εκτιμήσουν το χαρακτήρα σου.

Πηγή: oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X