Η κόρη του Παπανδρέου κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνια κρασιού!

Κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας για την προώθηση κρητικού κρασιού έγινε η Μαργαρίτα Παπανδρέου, κόρη του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου. Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού επιλέχθηκε από την εταιρεία Wine Walkers Crete, του πρώτου «πρακτορείου» οινικού τουρισμού στην Κρήτη.

«Το ενδιαφέρον της Μαργαρίτας για τα οινοποιεία, αλλά μέσα από τη γευσιγνωσία και την αγάπη για το εκλεκτό κρασί, επισφράγισε τη συνεργασία μας. Η Μαργαρίτα ζει τα τελευταία χρόνια στο νησί μας και αγαπάει αυτό τον τόπο με μοναδικό τρόπο. Αυτή η αγάπη της την έφερε και πιο κοντά στη Wine Walkers Crete. Είναι, άλλωστε, ένα πρόσωπο που γράφει μοναδικά στον φακό», λέει η ιδρύτρια της εταιρείας και υπεύθυνη για τον σχεδιασμό των εκδρομών της, Στέλλα Αστυρακάκη.

Σημειώνουμε πως η Μαργαρίτα έχει σπουδάσει Μοριακή Βιολογία στο Imperial College και έχει κάνει το διδακτορικό της στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει στο νησί, απ’ όπου κατάγεται και ο αγαπημένος της, Χάρης Καπαγιάννης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα