Μπεν Άφλεκ: Ποιος είναι ο λόγος που καθυστερεί το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Γκάρνερ;

Τον Ιούνιο του 2005 πραγματοποιήθηκε ο γάμος των ηθοποιών, Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ.  Ωστόσο δέκα χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2015 το ζευγάρι πήρε την απόφαση για διαζύγιο με τις διαδικασίες να ξεκινούν τον Απρίλιο του 2017. Ένας χρόνος σχεδόν έχει περάσει από τότε αλλά το διαζύγιο του ζευγαριού δεν έχει εκδοθεί, ακόμα, με φήμες να θέλουν ένας βαθύτερος λόγος να υπάρχει πίσω από αυτή την καθυστέρηση.

Σύμφωνα με το USWeekly, ο λόγος που η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την έκδοση του διαζυγίου καθυστερεί είναι ο Affleck. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 45χρονος ηθοποιός έχει αποκαλύψει στους φίλους του πως έχει μετανιώσει για το χωρισμό τους και θέλει πίσω την πανέμορφη Jennifer Garner με την οποία έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά.

Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Κι ενώ κυκλοφορούν οι φήμες για δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, φιλικό πρόσωπο της ηθοποιού, δηλώνει: «Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Άφλεκ της ράγισε την καρδιά και της άφησε ένα τρομερό συναισθηματικό κενό. Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ανακοίνωσαν ότι τελείωσε. Είναι καιρός για εκείνη να πάει παρακάτω…» απορρίπτοντας έτσι κάθε ενδεχόμενο για επανασύνδεση.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα