Η Ριάνα κατηγορεί το Snapchat ότι γελοιοποιεί την οικογενειακή βία!

Γιατί επιτίθεται η Ριάνα στο Snapchat; Tι της… έκανε η δημοφιλής εφαρμογή; Την αντίδρασή της προκάλεσε μια διαφήμιση στην εφαρμογή για ένα παιχνίδι που ονομάζεται «Would You Rather» ( Προτιμάς να.. ) και ρωτούσε τους χρήστες αν θα προτιμούσαν να «χαστουκίσουν τη Ριάνα» ή να «ρίξουν γροθιά στον Κρις Μπράουν».

Υπενθυμίζουμε πως το 2009 ο τραγουδιστής είχε επιτεθεί και κακοποιήσει την Ριάνα, η οποία είχε εμφανιστεί δημοσίως με μελανιές έντονα σημάδια κακοποίησης.

Το Snapchat αναγκάστηκε να απολογηθεί στη διάσημη τραγουδίστρια καθώς η συγκεκριμένη διαφήμιση ξέφυγε από τη διαδικασία του ελέγχου:

«Η διαφήμιση αξιολογήθηκε και εγκρίθηκε λανθασμένα καθώς παραβιάζει την πολιτική μας περί διαφημίσεων. Αμέσως την αφαιρέσαμε το προηγούμενο σαββατοκύριακο, μόλις το αντιληφθήκαμε. Λυπούμαστε που συνέβη κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του.

Δείτε το Insta Story της Ριάνα:

“Ξοδεύετε χρήματα για να κάνετε διαφήμιση για κάτι που προσβάλλει τα θύματα της οικογενειακής βίας και μάλιστα το θεωρείτε και αστείο! Δε με ενδιαφέρει για τα δικά μου συναισθήματα -γιατί εγώ έχω ξεπεράσει το γεγονός που συνέβη τότε- με ενδιαφέρει για όλα εκείνα τα παιδιά, τις γυναίκες, τους άντρες που είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης και παλεύουν να το ξεπεράσουν”.

rihanna-snapchat

Σχετικά άρθρα