Νέα έξοδος Λυκουρέζου – Καλογρίδη – Η ανάρτησή της ηθοποιού στα social media

Νέα έξοδο πραγματοποίησαν χθες το βράδυ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Κανούργιου, βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι, γύρω στις 10 χθες το βράδυ.

Η ηθοποιός φορούσε φόρμες και ο ποινικολόγος κοστούμι, όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Μαρίνος Βυθούλκας. ‘Ηταν μόνοι, ωστόσο δεν ήταν τόσο διαχυτικοί μεταξύ τους, όπως στις φωτογραφίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα η Νατάσα Καλογρίδη έγραψε και στη λαδόκολλα του εστιατορίου και ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram!

Νίκος Κοκλώνης, ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου» όχι μόνο δεν αρνήθηκε πως ήταν αυτός που τους έφερε κοντά. Αντίθετα αποκάλυψε πώς τους γνώρισε και τι συνέβη πριν το ραντεβού.

Αναλυτικά δήλωσε στον δημοσιογράφο της εκπομπής: «Ο Αλέξανδρος είναι χρόνια φίλος μου και δικηγόρος μου. Η Νατάσα είναι φίλη μου και καλεσμένη μου στην εκπομπή. Ήταν να πάμε και οι δύο στο Hell’s Kitchen. Όταν πήγα στο σπίτι της συνειδητοποίησα ότι στον από πάνω όροφο μένει ο Αλέξανδρος».

Η ηθοποιός χρειαζόταν κάτι από τον γνωστό ποινικολόγο, με το Νίκο Κοκλώνη να είναι αυτός που τους έφερε πιο κοντά! Οι δύο τους μετά τη γνωριμία συνέχισαν στο ραντεβού τους στο Baraonda. «Νομίζω θα συνεχίσουν να βγαίνουν πάντως», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η Νατάσα και ο Αλέξανδρος είχαν περάσει ένα ολόκληρο βράδυ μαζί πηγαίνοντας να ακούσουν τον Γιάννη Πάριο αρχικά και στη συνέχεια την Πάολα. Μάλιστα φωτορεπόρτερ που ήταν εκεί είπε σχετικά:

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν διαχυτικοί. Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες που φύγαν και μαζί με το ίδιο αυτοκίνητο. Νομίζω ότι οι φωτογραφίες τα δείχνουν όλα. Ήταν συνέχεια αγκαλιά και χάιδευε ο ένας τον άλλον θερμό κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Ήταν πολύ διαχυτική μαζί του η κ. Καλογρίδη. τον χάιδευε. Γενικά μιλούσαν συνέχεια πάρα πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον. Υπήρχε ένα πολύ ζεστό κλίμα μεταξύ τους.
Δεν νομίζω να είχαν κάποιο πρόβλημα με τις φωτογραφίες οι άνθρωποι. Δεν μας έδειξαν κάτι. Ήταν κι άλλοι συνάδελφοι μέσα στο μαγαζί, αλλά δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, δεν υπήρξε κάποια διένεξη. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα είτε από το μαγαζί, είτε από την πλευρά του κυρίου Λυκουρέζου σίγουρα δεν θα συνεχίζαμε να βγάζουμε φωτογραφίες», ανέφερε ο φωτορεπόρτερ, ενώ όταν ρωτήθηκε από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» τον ρώτησε αν έδειχναν ερωτευμένοι, εκείνος απάντησε: «Από ό,τι φάνηκε, νομίζω ότι κάτι υπάρχει, τώρα για κάτι περισσότερο δεν μπορώ να πω».

Δείτε σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=OjPGeQpqzbM

Η ανάρτηση της Καλογρίδη σχετικά με τα δημοσιεύματα:

Η Νατάσα Καλογρίδη μετά τα δημοσιεύματα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media, μετά τις φήμες. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέβασε instastories που τρώει μια σοκολάτα και με το ιδιαίτερο στυλ και την εκφραστικότητα που την διακρίνει, λέει χαρακτητιστικά «Για ντέρμπι είμαστε σήμερα. Γι’ αυτό κι εγώ πήρα μια Derby να φάω. Ένα για να πάρω δύναμη κι ένα για να συνεχίσω το ντέρμπι. Πάω μπαλέτο».

 

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα