Τρόμος για έγκυο: Ληστές την ξυλοκόπησαν και τη σημάδεψαν στην κοιλιά με όπλο!

Θύμα μίας απίστευτα βίαιης και άγριας ληστείας έπεσε μία 36χρονη έγκυος γυναίκα στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της από δύο αδίστακτους ληστές Ρομά, κατά την περιγραφή της, οι οποίοι την ξυλοκόπησαν και την απείλησαν ακόμα και με το αγέννητο μωρό της για να την ληστέψουν!

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο Κορωπί, στο σπίτι της εγκύου, επί της οδού Σκύρου.

Μόλις είχε γυρίσει από το νηπιαγωγείο η γυναίκα όπου είχε πάει να αφήσει τον γιο της και την στιγμή που έμπαινε στην αυλή του σπιτιού της ήρθε αντιμέτωπη με δύο Ρομά. Την άρπαξαν από τα μαλλιά και την έβαλαν με βία μέσα στο σπίτι της, την κλώτσησαν, την χαστούκισαν, την πέταξαν στο πάτωμα και δεν δίστασαν να της βάλουν το όπλο στην κοιλιά της απειλώντας την με το αγέννητο μωρό της!

Η άτυχη γυναίκα είναι άνεργη, δεν είχε χρήματα και την έχουν ληστέψει άλλες τρεις φορές το τελευταίο διάστημα, μάλιστα όταν πήγε να τους δείξει την κάρτα ανεργίας την ξαναχτύπησαν και στο τέλος αφού της πήραν τα λιγοστά χρυσαφικά που είχε, τράπηκαν σε φυγή αφήνοντάς σε κατάσταση σοκ.

Ευτυχώς, η 36χρονη είναι καλά -τόσο εκείνη, όσο και το αγέννητο μωρό της- ενώ την στιγμή που διαδραματίστηκε αυτές οι εφιαλτικές στιγμές σε βάρος της έλειπε από το σπίτι η πεθερά και ο σύζυγός της. Πάρα τις έρευνες που ακολούθησαν στη γύρω περιοχή για το εντοπισμό των δραστών, δεν κατέστη δυνατός, ωστόσο η Αστυνομία έχει την περιγραφή τους.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα