Χωρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έπειτα από 12 χρόνια γάμου!

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε, αργά το βράδυ της Πέμπτης, η Βανέσα Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν. Μετά από 12 χρόνια γάμου, χωρίζει από τον σύζυγό της, τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.

#DonaldTrumpJr #VanessaTrump

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trump Family Fan Page (@trump_family_fans) στις

«Μετά από 12 χρόνια γάμου, αποφασίσαμε ο καθένας να πάρει τον δρόμο του» είπαν Βανέσα και Τζούνιορ, σε κοινή δήλωσή τους στην Page Six. «Πάντα, θα έχουμε τεράστιο σεβασμό ο ένας για τον άλλο και για τις οικογένειές μας. Έχουμε, μαζί, πέντε όμορφα παιδιά και αυτά παραμένουν προτεραιότητά μας. Ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας αυτήν την περίοδο.»
Η αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Βανέσα είναι τέτοια που σημαίνει ότι δεν θα αντιδικήσει με τον Τζούνιορ για την κηδεμονία των παιδιών ή για την περιουσία. Εδικοί σε αυτού του είδους τα ζητήματα εκτιμούν ότι αυτό μπορεί να σημαίνει πως υπάρχει προγαμιαία συμφωνία των δύο.

Η Βανέσα και ο Τζούνιορ – ηλικίας 40 ετών, και οι δύο – παντρεύτηκαν το 2005. Πρώτη, η Page Six ανέφερε ότι υπήρχαν προβλήματα στον γάμο τους, σχετιζόμενα με τα ταξίδια του Τζούνιορ και τα αμφιλεγόμενα τουίτ του.
Η υποβολή αίτησης διαζυγίου έγινε την ίδια μέρα που ο ειδικός σύμβουλος Ρόμπερτ Μίλερ εξέδωσε κλήτευση που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις του Προέδρου των ΗΠΑ να προσκομίσουν έγγραφα σχετικά με τις σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με ρώσους αξιωματούχους. Τις επιχειρήσεις διοικούν ο Τζούνιορ και ο νεώτερος αδελφός του, Έρικ, από τότε που ορκίστηκε Πρόεδρος ο Ντόναλντ.

Οι εικασίες σχετικά με τους πρακτικούς λόγους που οδήγησαν στην υποβολή αίτησης διαζυγίου δίνουν και παίρνουν, όπως ήταν αναμενόμενο. Η Νάνσι Τσέμτομπ, νομική σύμβουλος της οικογενείας, εκτιμά πως η Βανέσα ενδέχεται να επικαλεστεί συζυγική ασυλία ώστε να μην υποχρεωθεί να καταθέσει κατά του συζύγου της, όσο εκδικάζεται η υπόθεση διαζυγίου. Εκτιμά, επίσης, ότι υποβάλει τώρα την αίτηση ώστε να εξασφαλίσει διακανονισμό όσον αφορά τα κοινά περιουσιακά στοιχεία, πριν η έρευνα του Μίλερ θέσει ενδεχομένως σε κίνδυνο τα περιουσιακά στοιχεία του Τζούνιορ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα