Νέα τροπή στη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι: Αναζητούν τον δράστη στις επαφές του κινητού

Το κινητό τηλέφωνο του γιου του παρέδωσε αργά χθες το βράδυ στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ο πατέρας του 19χρονου που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι.

Ο πατέρας είχε πάρει όλα τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού του, όταν ειδοποιήθηκε ότι είναι σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ και οι αστυνομικοί σήμερα θα καλέσουν για κατάθεση όλα τα άτομα με τα οποία φαίνεται να επικοινώνησε το θύμα λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία του, ενώ εκτιμούν ότι ο δράστης βρίσκεται στις επαφές του υπάρχουν στο κινητό του θύματος.

Η μαρτυρία της 18χρονης φίλης του θύματος, για τους κουκουλοφόρους που ζητούσαν χρήματα και κινητά δεν έπεισε από την αρχή τους αστυνομικούς, οι οποίοι στράφηκαν στην παρέα έξι νεαρών που ήταν μαζί με το θύμα στην πλατεία, οι οποίοι στις καταθέσεις τους κάνουν λόγο για προσωπικές διαφορές που είχε το θύμα με τους δράστες της δολοφονίας του.

Ήδη, οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών έχουν δείξει φωτογραφίες υπόπτων τόσο στη 18χρονη όσο και στην υπόλοιπη παρέα τους.

Μάλιστα, αστυνομικοί δεν απέκλειαν να υπάρχει σύντομα εξέλιξη στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η αστυνομική έρευνα προσανατολίζεται τώρα στο να έγινε γενική σύρραξη στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι και ένας από τους δράστες να μαχαίρωσε τον 19χρονο.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, όμως, παραμένει άγνωστο ποιο μπορεί να ήταν το κίνητρο των δραστών και η αιτία των προσωπικών διαφορών, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά οι αστυνομικοί ερευνούν από την περίπτωση ναρκωτικών, μέχρι και το ενδεχόμενο οικονομικών διαφορών.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είναι σίγουρο και κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει την οποιαδήποτε αιτία πίσω από το έγκλημα.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα