Κόντρα για την περιουσία του Τζόνι Χαλιντέι: τα άφησε όλα στη νεαρή πέμπτη σύζυγό του!

Βίλες ανεκτίμητης αξίας στο Λος Αντζελες, τον Άγιο Βαρθολομαίο και τη Γαλλία, αυτοκίνητα πολυτελείας, καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ και τα πνευματικά δικαιώματα από τους δεκάδες δίσκους του Τζόνι Χαλιντέι είναι το μήλον της έριδος μεταξύ της Λετίσιας, πέμπτης συζύγου του ροκ τραγουδιστή και των βιολογικών του παιδιών Νταβίντ και Λόρας Σμετ.

Στη διαθήκη του με την οποία ο διάσημος τραγουδιστής αποκλήρωσε τον Νταβίντ και τη Λόρα, αφήνει το σύνολο της περιουσία του στη νεαρή σύζυγο του, τα υιοθετημένα τους παιδιά, στον αδερφό της ακόμα και στη γιαγιά της!

Η κατά 32 χρόνια μικρότερη σύζυγος του ροκ τραγουδιστή κατηγορείται από τα παιδιά του ότι τον είχε απομακρύνει από κοντά τους κι ότι τον επηρέασε στην σύνταξη της διαθήκης, που συντάχθηκε στην Καλιφόρνια και θα είναι δύσκολο να προσβάλουν ο Νταβίντ και η Λόρα.

Η νεαρή μητριά υποστηρίζει πως ο τραγουδιστής είχε στο παρελθόν βοηθήσει οικονομικά τα βιολογικά παιδιά του στα οποία απαγόρευσε ακόμα και να ακούσουν το νέο δίσκο που ο πατέρας τους προετοίμαζε λίγο πριν πεθάνει. Η συνέχεια θα γραφτεί στις αίθουσες των δικαστηρίων όπου έχουν προσφύγει τα παιδιά του τραγουδιστή.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα