Η Eva βρήκε τον Αδάμ της

Φημολογείται ότι όλα άρχισαν πριν από τρεις μήνες, εκείνο το βράδυ των εγκαινίων κλαμπ στο Λας Βέγκας όπου εκείνη ήταν οικοδέσποινα. Μέχρι εκείνη τη νύχτα ο Ernesto Arguello και η Eva Longoria ήταν απλώς γνωστοί ίσως και φίλοι, καθώς ο νεαρός άνδρας είχε πρωταγωνιστήσει στο ριάλιτι σόου που η Λατίνα σταρ είχε αναλάβει την παραγωγή “Ready for love”. Και αν και πριν από τρεις μήνες οι φήμες φούντωσαν ότι τελικά οι δυο τους ήταν ζευγάρι -καθώς και οι δύο ελεύθεροι κι ωραίοι- η Eva διέψευδε μετά μανίας την είδηση.

Μάλιστα, αναγκάστηκε να διαψεύσει και μέσω twitter γράφοντας: “‘ΤΙ? ΠΑΛΙ? Συγγνώμη παιδιά, ακόμη δεν βγαίνω με τον Ernesto Arguello. Ποιες είναι οι πηγές σας?”.

Ε, μάλλον κάπου εκεί σταμάτησαν οι αντιστάσεις της και ο Ernesto μπήκε δυναμικά στη ζωή της. “Ο δεσμός μας είναι πολυ ξεχωριστός και ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι ήμασταν φίλοι αρχικά!” εξομολογείται πλέον στο περιοδικό People η Eva Longoria επιβεβαιώνοντας τη σχέση της με τον 34χρονο επιχειρηματία από τη Φλόριδα.

Η φιλία τους άνθησε και μετατράπηκε σε φλογερό ειδύλλιο και η Λατίνα σταρ αναφέρει ότι “μάλλον πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Τύπο που μας βοήθησε να δούμε κάτι που εμείς δεν μπορούσαμε!”, ενώ μόλις επέστρεψε από τη Νικαράγουα όπου γνώρισε όλη την οικογένεια Arguello.

Φίλος του νέου ζευγαριού δήλωσε στο περιοδικό People: “Η Eva και ο Ernesto είναι το τέλειο ταίριασμα. Είναι και οι δύο Ισπανόφωνοι, έχουν την ίδια θρησκεία και μοιράζονται κοινό πολιτστικό υπόβαθρο”.

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Σχετικά άρθρα