Μπορώ να βάλω κόκκινο κραγιόν το καλοκαίρι; Οι 3 τρόποι για να το κάνεις σωστά!

Το κόκκινο κραγιόν για έντονα, σαγηνευτικά χείλη και το μαύρο eyeliner για διαπεραστικό βλέμμα είναι από τα αγαπημένα make up των celebrities ενώ αποτελούσε σχεδόν τη μοναδική επιλογή για χιλιάδες σταρ του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1950 και του 1960.

Αποτελεί μια εύκολη λύση καθώς η γυναίκα ξεκινά με φυσικό μακιγιάζ και μετά προσθέτει το κόκκινο κραγιόν. Αν της αρέσει έτσι, μπορεί να μην βάλει και eyeliner ή μπορεί να κάνει μια διακριτική γραμμή στο πλάι.

Απαλό ή έντονο eyeliner;

Από την άλλη, είναι «δυνατή» επιλογή να βάλεις έντονο eyeliner και μαύρο μολύβι από κάτω. Όμως, αυτό το κάνεις κυρίως για βραδινές εξόδους ενώ αποτελεί μια συνηθισμένη επιλογή για τον χειμώνα, αν και εφόσον επιλέξεις τα κατάλληλα προϊόντα που δεν είναι «βαριά» για το πρόσωπο, είναι σούπερ και για το καλοκαίρι.

Στον αντίποδα, το απαλό eyeliner είναι ιδανικό για τη δουλειά, για τις υποχρεώσεις στου στην τοπική αγορά, για τη βόλτα σου, ακόμα και για το βράδυ. Απλά, πρέπει να ξέρεις πόσο θες να φαίνεται, ενώ μια καλή ιδέα είναι να τραβήξεις τη γραμμή στο πλάι.

Παρακάτω, λοιπόν, εμείς επιλέξαμε μερικά μακιγιάζ που μας άρεσαν και είναι χρηστικά και το καλοκαίρι:

https://www.instagram.com/p/Bt2tA5nhqqa/

https://www.instagram.com/p/CAwhgUag3QZ/

https://www.instagram.com/p/CAwKUO0lrX7/

https://www.instagram.com/p/CAvdWs6obo-/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αν επιλέξω κόκκινο κραγιόν για τα χείλη μου, πώς να κάνω τα μάτια μου;

Για τέλεια σχηματισμένα μάτια. 6+3 τρόποι για να φορέσεις το χρωματιστό eyeliner!

Σχετικά άρθρα