Σίνθια Νίξον: η Μιράντα από το “Sex and the city” και επίσημα υποψήφια δήμαρχος της Νέας Υόρκης!

Τις φήμες που την ήθελαν να θέτει υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε η ηθοποιός Σίνθια Νίξον ή αλλιώς η «Μιράντα» της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς και των κινηματογραφικών σίκουελ “Sex and the City” και ακτιβίστρια υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων.

«Αγαπώ τη Νέα Υόρκη και σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για κυβερνήτης» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε η 51χρονη στο Twitter.

Η Νίξον, που κέρδισε ευρεία δημοσιότητα χάρη στον ρόλο της δικηγόρου «Μιράντα Χομπς», γνωστοποίησε τις πολιτικές της προθέσεις αναρτώντας ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, όπου εμφανίζεται μέσα στο τρένο, στον δρόμο ή στο σπίτι της έχοντας στο πλευρό της τη σύζυγό της Κριστίν Μαρινόνι, με την οποία παντρεύτηκαν το 2012.

Οι φήμες για την υποψηφιότητά της κυκλοφορούσαν εδώ και τουλάχιστον 10 ημέρες.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει τρία παιδιά, τα δύο από τον προηγούμενο γάμο της. Έχει βραβευτεί με δύο Τόνι, τα βραβεία του θεάτρου του Μπρόντγουει. Η σύντροφός της εργαζόταν μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα για τον Δημοκρατικό δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε το επιτελείο της, η Σίνθια Νίξον παρουσιάζεται ως η προοδευτική εναλλακτική του Κουόμο, ενώ επισημαίνονται τα προβλήματα με τη Δικαιοσύνη που αντιμετωπίζουν αρκετοί συνεργάτες του.

«Θέλουμε η κυβέρνησή μας να εργαστεί εκ νέου, σε θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στο να μπει ένα τέλος στις μαζικές φυλακίσεις, στο να επισκευάσει τον κατεστραμμένο υπόγειο σιδηρόδρομό μας» αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα