Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1 για τους «10 Μικρούς Μήτσους»

Ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από 14 χρόνια επιστρέφει με τους Δέκα Μικρούς Μήτσους, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η σατιρική κωμωδία που έχει γράψει ιστορία από το 1992 μέχρι το 2004, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, έρχεται να ταράξει τα βράδια του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21.00 και την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 18.45, θα παρακολουθήσουμε τα best off των Μήτσων για να ετοιμαστούμε για την πρεμιέρα που θα ακολουθήσει το επόμενο Σάββατο, στις 31 Μαρτίου στις 21.00, με τους νέους, πρωτότυπους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» του Λάκη Λαζόπουλου.
Οι «Δέκα Mικροί Μήτσοι» βγήκαν στον αέρα το 1992 μέχρι το 2004, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, με συνολικά 48 επεισόδια και αποτέλεσαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ο δημιουργός τους, Λάκης Λαζόπουλος έγραφε τα σενάρια και πρωταγωνιστούσε, πλαισιωμένος από καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως ο Τάσος Παλαντζίδης, η Ελένη Γερασιμίδου, η Σοφία Φιλιππίδου, η Υρώ Μανέ, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Μαρία Γεωργιάδου, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Χρήστος Ευθυμίου, ο Δημήτρης Σταρόβας και άλλοι.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=mo1wcghTp2I

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα