Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είναι δυνατόν να μου κάνεις αυτή την ερώτηση και να νομίζεις ότι θα σου απαντήσω»;

Συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός που δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι ζευγάρι με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, όχι μόνο δεν απάντησε αλλά φάνηκε και να ενοχλήθηκε όταν ρωτήθηκε σχετικά. Αποκάλυψε ότι τα πράγματα πάνε καλά στην προσωπική του ζωή, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες, καθώς δε μιλάει ποτέ γι’ αυτά.

«Εδώ κλείνουμε κι ευχαριστώ πολύ για την κουβέντα. Είναι δυνατόν να μου κάνεις αυτή την ερώτηση και να νομίζεις ότι θα σου απαντήσω; Δεν σας αφορούν αυτά. Δεν μιλάω ποτέ γι’ αυτά, οπότε και δεν περιμένεις ότι θα το κάνω τώρα. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και το ίδιο ελπίζω και για σένα και για όσους μας ακούν», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Πάντως πριν ο δημοσιογράφος φτάσει στα προσωπικά του ο Μαρκουλάκης μίλησε με χαρακτηριστική άνεση για τον αγαπημένο του γιο, ποιους θεωρεί οικογένειά του, τα επαγγελματικά του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και το πέρασμά του από το Survivor. Μάλιστα αποκάλυψε ότι από εκεί ξέρει και τον Ατζούν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=mjri2V0pAng

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα