Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 26/03

Βαριά η ψυχολογία μας αυτήν την Δευτέρα. Η Σελήνη στον Καρκίνο Τετραγωνίζει Αφροδίτη και Ουρανό και οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου, για άλλη μια φορά, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν εκρήξεις, εντάσεις και συγκρούσεις, κυρίως στον τομέα του Έρωτα!

ΚΡΙΟΣ: Δεν πρέπει να σε πτοεί το παραμικρό, Κριέ, αφού ό,τι και να γίνει, θα είναι τελείως προσωρινό. Μεταφορικά μιλώντας, ο αέρας που αναπνέεις, έχει περιοριστεί τον τελευταίο καιρό και νιώθεις να πνίγεσαι. Άσε το μυαλό σου ελεύθερο, δώσε δικαίωμα κίνησης και λόγου σε σένα και θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν!

ΤΑΥΡΟΣ: Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις ορισμένα θέματα σε μια σειρά, ώστε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και ενδιαφέρουσες ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που ζητάς. Επιδίωξε να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Κοίτα να μην επηρεαστείς, Δίδυμε, από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε σήμερα την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που φορτώθηκες, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από σήμερα, Καρκίνε, χρειάζεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις οτιδήποτε συντηρητικό ενδέχεται να ανακόπτει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές κι όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και η ανταμοιβή δε θα αργήσει να έρθει.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων μου, θα έχεις πολλή ασυνεννοησία με τον περίγυρό σου. Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και τα φέρνει αυτά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις πολλές παλιές εκκρεμότητες και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις τόση εσωτερική δύναμη, ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Παρθένε, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς με χαμηλούς τόνους και να είσαι ήρεμος. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Δεν πρέπει πάντως να σε τρομάζουν, αφού να ξέρεις, πως ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο, θα είναι για το καλό σου και θα και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα σήμερα, Ζυγέ μου, που δε θα μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. Ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος και θα φέρει κάποιες παρανοήσεις. Εσύ φρόντισε απλά να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις κατά το δυνατόν τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις με ποιον τρόπο θα βαδίσεις στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτό το διάστημα, Σκορπιέ μου, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα, που το τελευταίο διάστημα σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μη νευριάζεις με ζητήματα που δεν έχουν σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ερμής, Τοξότη, συνεχίζει να είναι ανάδρομος, οπότε δεν πρέπει να αποσυντονίζεσαι από διάφορες καταστάσεις, που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου. Είσαι χαρισματικό άτομο. Ανάδειξε σήμερα τις ικανότητές σου. Έχεις τόσες δυνατότητες και μπορείς να δώσεις πολλά, στον εαυτό σου και στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί με κάποια άτομα να έχεις κάποιες διαφωνίες σήμερα, Αιγόκερε, είσαι όμως από τα ζώδια που διαθέτουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου εξηγήσεις στους γύρω σου, ότι οι απόψεις τους δεν είναι σωστές. Είσαι σε θέση να πετύχεις πάρα πολλά και πρέπει να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν, ότι οι δυνατότητές σου είναι πολύ περισσότερες από αυτές που νομίζουν ότι έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε μου, σε ορισμένα θέματα που θέλεις να τελειώνεις, θα δεις ότι θα υπάρχει κάποια στασιμότητα. Πρέπει να κινηθείς δυναμικά, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που ετοίμασες για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός να ανταμειφθείς.

ΙΧΘΥΣ: Η πίεση της καθημερινότητας, Ιχθύ μου, σε έχει αποσυντονίσει, με αποτέλεσμα να μη μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πως θα φτάσεις στην επιτυχία που ζητάς. Πρόσεξε αρκετά τις κινήσεις σου σήμερα, αφού ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος και θα φέρει κάποιες αναβολές που δεν περίμενες. Μπορείς να μοιραστείς τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις με πολλή σοβαρότητα αυτά που θα σου πουν.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Σχετικά άρθρα