Θρίλερ με την εξαφάνιση του 13χρονου από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τα ίχνη του 13χρονου αγοριού που εξακολουθούν να αγνοούνται για τέταρτη μέρα, αναζητά η αστυνομία στο πλαίσιο της υπόθεσης για την οποία έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Η αστυνομία και η ομάδα διάσωσης του «Χαμόγελου του Παιδιού» αναζητούν τον Θανάση Σ. καθώς δεν επέστρεψε την Παρασκευή από το φροντιστήριο Αγγλικών στο σπίτι του εθελοντικού οργανισμού στο Περιστέρι. Στο συγκεκριμένο μέρος διαμένει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όταν μετά από εισαγγελική εντολή, απομακρύνθηκε από το ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον.

Ο ιδρυτής του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλος από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει ότι δεν μπορεί να είναι τυχαία η εξαφάνιση του 13χρονου. Στη συνέχεια κατήγγειλε στην ΕΡΤ ότι ακόμα και κατά την παραμονή του Θανάση στο σπίτι του εθελοντικού οργανισμού, δεχόταν επανειλημμένως ψυχολογικό εκβιασμό και γινόταν αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Επισήμανε ότι 13χρονος ζούσε κάτω από την φρίκη της εκμετάλλευσης καθώς δεν ζούσε μια κανονική ζωή και δεν πήγαινε σχολείο. Όταν ήρθε στο ίδρυμα είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει φίλους να πάει σχολείο και γενικότερα να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Ο κ. Γιαννόπουλος τοποθετήθηκε στο ενδεχόμενο να εκδοθεί διαβατήριο έτσι ώστε το παιδί να βγει εκτός Ελλάδος, δηλώνοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι το αγόρι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενο περιμένοντας προγραμματισμένη χαρούμενη δραστηριότητα του «Χαμόγελου του Παιδιού» την Κυριακή και συμπλήρωσε ότι είχε προηγηθεί προηγουμένως συνάντηση του Θανάση με την γιαγιά του τη Τετάρτη.

Η μαρτυρία του οδηγού ταξί

Ο οδηγός ταξί σύμφωνα με την μαρτυρία του , επιβιβάστηκε το παιδί κοντά από το φροντιστήριο Αγγλικών στο Περιστέρι και το άφησε σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση στο Γαλάτσι, όπου και φέρεται να το παρέλαβε με μια γυναίκα. Ο οδηγός ταξί φάνηκε σίγουρος ότι το παιδί που μετέφερε ήταν ο μικρός Θανάσης.

Μετά την κατάθεση του οδηγού οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι των γονιών χωρίς να βρεθεί το παιδί. Ωστόσο εκπαιδευμένα σκυλιά κατάφεραν να εντοπίσουν τη μυρωδιά του τουλάχιστον στον εξωτερικό χώρο.

Πηγή:news247.gr

Σχετικά άρθρα