Νέα τάση στο σεξ: Η “τεχνική της ευθυγράμμισης” και πώς θα την εφαρμόσεις!

Οι τεχνικές και τα «κόλπα» στο σεξ είναι πολλά και διάφορα, προκειμένου να τα εφαρμόσεις με τον σύντροφό σου και να βιώσεις κι εσύ κι εκείνος ανεπανάληπτες στιγμές σεξουαλικής ηδονής.

Στάσεις, τάσεις και σεξουαλικά trends είναι στο… ερωτικό σου οπλοστάσιο για στιγμές ερωτικής «απογείωσης»!

Υπάρχει, όμως, μια τεχνική η οποία ξεχωρίζει από τις άλλες και μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα αναφορικά με τα επίπεδα των οργασμών που μπορείς να βιώσεις.

Πρόκειται για την λεγόμενη «τεχνική της ευθυγράμμισης», για την οποία μπορείς παρακάτω να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες.

Στάση που εφαρμόζεται

Η στάση στην οποία εφαρμόζεται η συγκεκριμένη τεχνική είναι το «ιεραποστολικό». Δηλαδή, εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα στη γνωστή στάση, ανοίγεις τα πόδια και ο σύντροφός σου παίρνει θέση ανάμεσα τους. Διεισδύει με το πέος του στον κόλπο σου, με μια μικρή αλλά σημαντική παραλλαγή της στάσης.

Η τεχνική

Το βάρος στην συγκεκριμένη περίπτωση πέφτει περισσότερο στον παρτενέρ σου και λιγότερο σε σένα. Ο λόγος είναι απλός: Από τη στάση που βρίσκεται στο «ιεραποστολικό», επάνω στο σώμα σου, αντί να στηρίζεται στους αγκώνες του στηρίζεται στις παλάμες του και παράλληλα αντί για τα γόνατα, στις μύτες από τα δάχτυλα των ποδιών του.

Με τον τρόπο αυτό το πέος διεισδύει κατακόρυφα στον κόλπο, ενώ παράλληλα μπορεί να «τρίβεται» στην κλειτορίδα σου, προσφέροντάς σου παράλληλα και κλειτοριδικό οργασμό.

Αυτό που έχεις εσύ να κάνεις είναι αντί να έχεις ελαφρώς λυγισμένα τα γόνατά σου, να ισιώσεις τα πόδια σου παράλληλα με το κρεβάτι. Με τον τρόπο αυτό στενεύεις τον κόλπο σου και δίνεις μεγαλύτερη πρόσβαση για τον σύντροφό σου στην κλειτορίδα σου.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σχετικά άρθρα