Κάρεν Μακντούγκαλ: Η πλεϊμέιτ που διατηρούσε 10 μήνες σχέση με τον Ντόναλτν Τραμπ- Ο χρηματισμός, η κούκλα του σεξ και το κοινό της σημείο με τη Στόρμι

Η Κάρεν Μακντούγκαλ, είναι το πρώην μοντέλο και πρώην «κουνελάκι» του περιοδικού «Playboy», που ισχυρίστηκε ότι περίπου πριν δέκα χρόνια είχε ερωτική σχέση με τον πλανητάρχη. Οι συγκεκριμένες κατηγορίες προς το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ έρχονται μετά τις αποκαλύψεις της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς που ωστόσο ήταν μπερδεμένες μέχρι… χθες. Η Στόρμι Ντάνιελς όπως είναι το “καλλιτεχνικό” της όνομα ή αλλίως Στέφανι Κλίφορντ έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη την Κυριακή στην εκπομπή “60 minutes” του αμερικανικού καναλιού CBS. Λίγες μέρες πριν ήταν που η Κάρεν Μακντούγκαλ είπε τη δική της ιστορία στην κάμερα του CNN και αποκάλυψε ουσιαστικά ότι διατηρούσε σχέση με τον Ντόναλτν Τραμπ την περίοδο που εκείνος ήταν παντρεμένος και μάλιστα είχε πρόσφατα αποκτήσει και παιδί.

 karenmcdougal-3
Η αποκάλυψη ήρθε αφού προσέφυγε την Τρίτη 20 Μαρτίου σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας να ακυρωθεί η συμφωνία εμπιστευτικότητας που υπέγραψε για να μην μιλήσει για τη «ρομαντική σχέση» που είχε επί 10 μήνες το 2006 και το 2007 με τον ρεπουμπλικανό πρόεδρο.

Ας πάμε να δούμε τις αποκαλύψεις των δύο γυναικών που έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στο Λευκό Οίκο αλλά και την προσωπική ιστορία της Κάρεν Μακντούγκαλ.

 karenmcdougal-8

Το επίμαχο βράδυ με την Στόρμι Ντάνιελς

Η Στέφανι Κλίφορντ (Στόρμι Ντάνιελς )υποστηρίζει ότι γνωρίστηκε με τον Τραμπ σε ένα τουρνουά γκολφ τον Ιούλιο του 2006. Μετά από έναν σύντομο διάλογο, ο δισεκατομμυριούχος επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου διέμενε η νεαρή και της ζήτησε το τηλέφωνό της. Όταν αργότερα της τηλεφώνησε για να την προσκαλέσει σε δείπνο, εκείνη δέχτηκε αμέσως. Ωστόσο, όταν έφτασε στη σουίτα του όπου είχαν δώσει ραντεβού την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Τραμπ όχι μόνο δεν είχε καμία πρόθεση να βγουν από το δωμάτιό του, αλλά φορούσε ακόμη το παντελόνι της πυτζάμας του.

stormy4
Οι αποκαλύψεις της Στόρμι Ντάνιελς στο CBS

Η Στέφανι Κλίφορντ συνέχισε τις αποκαλύψεις της στο ίδιο μήκος κύματος με τις προηγούμενες δηλώσεις της όσον αφορά τις ερωτικές συνευρέσεις με τον Τραμπ.

Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει «Το σεξ με τον Τραμπ ήταν βαρετό, μου έλεγε ότι είμαι όμορφη και έξυπνη σαν την κόρη του». Ενώ είχε συνεχίσει: «Δεν ήταν τίποτα τρελό. Κάναμε μόνο μια στάση, αυτό που θα περίμενε κανείς από έναν άνδρα της ηλικίας του».

stormi-tramp
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν ένιωθε έλξη για τον πρόεδρο των ΗΠΑ δεδομένου ότι εκείνη ήταν 27 και ο Τραμπ 60 ετών! Εκείνη χωρίς δισταγμό είπε: «Όχι καθόλου». Επίσης αποκάλυψε ότι η επαφή της με τον Ντόναλντ Τραμπ διήρκησε ένα χρόνο.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι το πρώτο βράδυ που είχαν ερωτική επαφή δεν χρησιμοποίησαν καν προφυλάξεις!
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έκανα σεξ με τον Τραμπ σεξ χωρίς προφυλακτικό σε τουρνουά γκολφ το 2006».

stormy-tramp
Οι απειλές για τη ζωή της

Οι αποκαλύψεις θα είχαν γίνει πολύ νωρίτερα, το 2011,όταν το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «In Touch» είχε προσεγγίσει την Στόρμι Ντάνιελς που έκανε τα πρώτα της βήματα ως πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό. Η δημοσίευση ακυρώθηκε μετά τις απειλές του δικηγόρου του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, ο οποίος είχε απειλήσει το περιοδικό ότι θα προχωρούσε σε μήνυση.

Λίγες εβδομάδες αργότερα ένα περιστατικό τρομοκράτησε την Στόρμι. Ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε σε χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας και της είπε:

stormy 1
«Άσε ήσυχο τον Τραμπ. Ξέχνα αυτή την ιστορία», ενώ πρόσθεσε απειλητικά: «Αυτό είναι πολύ όμορφο μικρό κοριτσάκι. Θα ήταν κρίμα αν κάτι συνέβαινε στη μητέρα της.». Το περιστατικό συνέβη ενώ είχε μαζί της την κόρη της που ήταν μηνών τότε. Όπως είπε δεν απευθύνθηκε ποτέ στην αστυνομία γιατί «φοβήθηκε».

Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξη:

Πάμε να δούμε όμως ποια είναι η Κάρεν Μακντούγκαλ και ποια είναι η δική της ιστορία με τον Ντόναλντ Τραμπ. Η οποία θα δούμε ότι έχει πολλά σημεία που μοιάζουν με εκείνη στης Στόρμι Ντάνιελς. Σίγουρα το κοινό τους σημείο είναι ο…πλανητάρχης.

 karenmcdougal-4

Η πρώην πλεϊμέιτ λύνει τη σιωπή της

Μόλις λίγες μέρες πριν τη συνέντευξη της Στόρμι Ντάνιελ , η Κάρεν Μακντούγκαλ μίλησε στο CNN για την περιπέτειά της με τον Ντόναλντ Τραμπ. Όπως παραδέχτηκε η ιδία η ιστορία τους δεν ξεκίνησε καλά αφού ο Τραμπ αφού έκαναν έρωτα προσπάθησε να την χρηματίσει.

Όπως είπε: «Δειπνήσαμε, μιλήσαμε για μερικές ώρες, περάσαμε ωραία όσο γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον και στο τέλος της βραδιάς ήρθαμε κοντά… Μετά προσπάθησε να με πληρώσει»

 karenmcdougal-3
Η ίδια σοκαρίστηκε με αυτή του την κίνηση και όπως εξομολογήθηκε στεναχωρήθηκε.
«Δεν ήξερα πώς να το πάρω όλο αυτό. Τον κοίταξα και του είπα πως δεν είμαι τέτοιου είδους κοπέλα. Με πλήγωσε. Έκλαιγα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και στο διαμέρισμά μου όταν γύρισα. Ένιωθα απαίσια με τον εαυτό μου.»

Μπορεί η πρώτη τους βραδιά να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο ωστόσο στη συνέχεια άρχισαν να περνάνε «πολύ χρόνο μαζί». Όπως υποστηρίζει «Ηταν μια αληθινή σχέση. Υπήρχαν αισθήματα ανάμεσά μας». Η Κάρεν παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένη με τον Τραμπ και ζήτησε συγγνώμη από την Μελάνια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι είχαν σχέση επί δέκα μήνες το 2006 δηλαδή την περίοδο που η Μελάνια είχε μόλις γεννήσει τον γιο τους Μπάρον!

Όπως είναι φυσικό τις αποκαλύψεις της Κάρεν Μακντούγκαλ διαδέχτηκαν οι πιέσεις από την νομική ομάδα του Τραμπ η οποία διαρρέει πληροφορίες που την δυσφημούν σε μία προσπάθεια να την εμφανίσει ως αναξιόπιστη.

 karenmcdougal-7
Ποια είναι όμως η Κάρεν Μακντούγκαλ;

Η Κάρεν Μακντούγκαλ έγινε από νηπιαγωγός …μοντέλο και ηθοποιός. Μπορεί όνειρο της ζωή της να ήταν να ανοίξει ένα κέντρο εκμάθησης για παιδιά ωστόσο προς το παρόν έχει μείνει στην άκρη αφού στόχος της είναι να κάνει καριέρα ως μοντέλο και ηθοποιός.

Όλα ξεκίνησαν από έναν διαγωνισμό μαγιό. Η πρώτη της δουλειά ήταν μοντέλο σε ένα show για τη Harley-Davidson στο Ντιτρόιτ. Το 1997 την ανακάλυψε ο φωτογράφος του Playboy David Mecey ο οποίος ήταν το εισιτήριό της για ένα δοκιμαστικό στο περιοδικό. Δεν άργησε να γίνει Miss Δεκέμβριος την ίδια χρονιά. Το Μάιο του 1998 ανακοινώθηκε ότι ψηφίστηκε από τον Hugh Hefner και το κοινώ ως πλέιμεϊτ της χρονιάς.

karenmcdougal
Το 1999 η Μακντούγκαλ έγινε η πρώτη γυναίκα που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Men’s Fitness. Η εμφάνιση αυτή τη βοήθησε να επεκτείνει της καριέρα της ως μοντέλο body building.

Το 2002 ήταν μία από τις κούκλες του Playboy και με αυτό δεν εννοούμε ότι ήταν πολύ όμορφη..αλλά ότι είχε φτιαχτεί κούκλα πανομοιότυπη με εκείνη που είχε βγει στην αγορά. Όπως διαφήμιζαν οι κατασκευαστές της είχε την ίδια…μορφωλογία με το σώμα του μοντέλου.

Έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία The Arena, όπου υποδύεται μία σκλάβα της αρχαίας Ρώμης που εξαναγκάζεται να γίνει μονομάχος . Η ταινία της έδωσε την ευκαιρία να επιδείξει την φυσική της κατάσταση.
Από το 2010 μάλιστα η Μακντούγκαλ έχει γίνει συνιδιοκτήτρια εταιρίας που πουλάει ποικίλα συμπληρώματα υγείας και ευεξίας.

 karenmcdougal-and-sister

Η καταγωγή της και τα πρώτα όνειρα

Η Κάρεν γεννήθηκε στη Μέριλβιλ της Ιντιάνα. Η καταγωγή της είναι περίπλοκη αφού έχει ρίζες από τους Τσερόκι (Ινδιάνα), την Σκοτία και την Ιρλανδία. Ως παιδί μάθαινε κλακέτες και μπαλέτο. Το παιδικό της όνειρο ήταν να γίνει μπαλαρίνα. Το παρατσούκλι της στο σχολείο ήταν Barbie επειδή ήταν πολύ γλυκό παιδί.

Οι αποκαλύψεις για τον Ντόναλντ Τραμπ έχουν φέρει σίγουρα πολλά προβλήματα…Ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αν θα έβλεπε την εκπομπή της Στόρμι Ντάνιελς. Μένει να δούμε αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ μας επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις…

Σχετικά άρθρα