Μαρία Μπακοδήμου – Φώτης Σεργουλόπουλος: Ετοιμάζουν νέα τηλεοπτική συνεργασία;

Μετά από χρόνια συνεργασίας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου έχουν επιλέξει διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους. Από το καλοκαίρι η παρουσιάστρια βρίσκεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και στο δεύτερο μισό έχει αναλάβει την παρουσίαση του δημοφιλούς Power of Love.

Η κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» συνάντησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μίλησαν για το «Σπίτι του Ηθοποιού» και όχι μόνο…

Ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε και για την καλή του φίλη, Μαρία Μπακοδήμου. Ο Φώτης παραδέχτηκε πως έχουν ακόμη επικοινωνία. «Βεβαίως, έχουμε επικοινωνία. Τώρα λείπει, αλλά… μου λείπει», σημείωσε.

Τι ανέφερε όμως για ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τη Μαρία; «Θα δούμε, ποτέ δεν λέω όχι. Περνάμε αυτή την περίοδο που κάνουμε αυτά τα πράγματα και θα δούμε. Δεν έχω πει στη ζωή μου κάτι ότι δεν θα κάνω. Τα πάντα στη ζωή μου τα αντιμετωπίζω όπως έρχονται. Μπορώ να μιλάω μόνο για το παρόν. Δεν μπορώ να μιλάω για το τι πρόκειται να γίνει, το τι φαντάζομαι ότι μπορεί να γίνει. Γιατί είναι στα πλαίσια της φαντασίας, δεν είναι στην πραγματικότητα».

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα