Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 29/03

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, με τη Σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού, δεν μπορείτε παρά να… χαμογελάτε! Σήμερα οι χαρές θα είναι ξαφνικές και ανέλπιστες σε Έρωτα και Χρήμα! Από την άλλη, οι Παρορμητικοί του 1ου δεκαημέρου, πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι απέναντι σε σοβαρές ρήξεις και δυσκολίες που έρχονται…

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, θα προσπαθείς να εκτιμήσεις προσεκτικά όλα τα ζητήματα και θέματα, αλλά οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση, διότι ο κόσμος γύρω σου μπορεί να σε παρεξηγήσει, θεωρώντας ότι εμμένεις υπερβολικά στη λεπτομέρεια. Ελάχιστοι θα καταλάβουν ότι αυτό προέρχεται από την ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι ανθρώπους και καταστάσεις σε δύσκολες περιπτώσεις, εκεί όπου οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετό άγχος θα σε χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα, Ταύρε μου. Πολλές οι υποχρεώσεις και δε θα είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις σε όλες. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μπορείς από σήμερα, Δίδυμε, να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που έφερναν πίσω την πορεία των σχεδίων σου. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις – αργά, αλλά σταθερά – στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίζει μια ημέρα, Καρκίνε, που θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και αρκετό καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται κι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να πετύχεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ: Αυτή την περίοδο, Λέων, προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Δεν πρόκειται να πάθεις κάποιο κακό – απεναντίας, βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα, προς όφελός σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να δείξεις ευελιξία, Παρθένε, για να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που φαίνεται πως θα έρθουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη της. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον καλύτερο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα, Ζυγέ μου, θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να ανταπεξέλθεις σε διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, Σκορπιέ, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, οι οποίες προοιωνίζουν προβλήματα. Σήμερα, κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, καθώς μερικά πράγματα ίσως να μην είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φρόντισε, Τοξότη, από σήμερα να ξεκαθαρίσεις ό,τι σε αγχώνει. Μη μελαγχολείς βλέποντας τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις κάτι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και μέχρι να πεις «τελειώνω», αρχίζεις πάλι το τρέξιμο για να τακτοποιήσεις άλλα θέματα. Μην τα παίρνεις όλα επάνω σου. Σίγουρα κάποια δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, Υδροχόε. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Για σήμερα θα σε συμβούλευα, να έχεις μεγαλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου!

ΙΧΘΥΣ: Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ μου, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και να μην κολλάς σε καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Είσαι από τα ζώδια που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι ζητούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Δραστηριοποιήσου! Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να φτάσεις στους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα