Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 29/03

Πώς θα πάνε τα αισθηματικά σου σήμερα; Για κάποια ζώδια η μέρα κυλάει πολύ όμορφα με ωραίες εκπλήξεις ενώ σε άλλα επιφυλάσσει εντάσεις και δυσκολίες…Σε ποια κατηγορία ανήκεις; Δες το ζώδιό σου και προφυλάξου από κακοτοπιές!

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και την γκρίνια απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά, αρκεί να συμβάλεις κι εσύ στη δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Αν παλεύεις ακόμη με την μοναξιά σου, είναι καιρός να γίνεις λίγο πιο διεκδικητικός, ώστε να καταφέρεις να απαλλαγείς από την παρουσία της μια και καλή.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, μην γίνεσαι αγενής με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον σύντροφό σου, προκειμένου να λύσετε μαζί κάποια θέματα της σχέσης, θα είναι μεγάλη, φίλε Δίδυμε. Φρόντισε να ελέγξεις την ένταση που αισθάνεσαι, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να τον στεναχωρήσουν και δεν θα το ήθελες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί από το μεσημέρι και μετά, σας επιφυλάσσει ερωτικές κατακτήσεις από το πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην ξεχνάς ότι η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες και πρέπει να την αξιοποιήσεις, ειδικά αν είσαι αδέσμευτος.

ΛΕΩΝ: Τα αισθηματικά σου, είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Αν ακόμη προσπαθείς να απαλλαγείς μια και καλή από το άγχος και την πίεση που νιώθεις για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση στην ζωή σου, μην το βάζεις κάτω, γιατί ο καιρός γρήγορα θα σε ανταμείψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, η σχέση σου και η εξέλιξη της σε απασχολούν ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μίλησε μαζί του και μην αποφεύγεις να του πεις όσα σκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες και βγες έξω να ψάξεις πιο έντονα το άλλο σου μισό.

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, μερικά πράγματα στη σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα αρχίσεις να νιώθεις ξανά όπως στο μακρινό παρελθόν. Ο σύντροφός σου σε καταλαβαίνει και σου δείχνει έμπρακτα όλα όσα νιώθει, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι και εσύ ασφαλής μαζί του. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε χαρμόσυνα μαντάτα από ένα άτομο του παρελθόντος, που ωστόσο σε απασχολεί ακόμα. Αν ήταν δική σας υπαιτιότητα, φροντίστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να ξαναμονιάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πας παρακάτω και να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, συνέχισε έτσι και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, θα είσαι γεμάτος από γοητεία και ερωτισμό. Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για δύο ή να προκαλέσεις τον σύντροφό σου κάπου ξεχωριστά και να του εξομολογηθείς τα αισθήματά σου. Η αντιμετώπισή του θα σε κάνει ευτυχισμένο. Όσο για εσένα που δεν έχεις ακόμη μόνιμο σύντροφο, ετοίμασε την αγκαλιά σου για να υποδεχτεί έναν παλιό σου έρωτα, που σε είχε παιδέψει πολύ στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή όψη σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις καλά στη σχέση σου. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο και θα περνάς πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι θα έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Φερθείτε με διακριτικότητα και προστατέψτε με κάθε τρόπο την προσωπικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλε Υδροχόε, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν αυτή την περίοδο. Αν ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, μην το βάζεις κάτω. Βγες, διασκέδασε και πέρασε καλά. Σύντομα θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΙΧΘΥΣ: Η σχέση σου, φίλε Ιχθύ, θέλει μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής μαζί σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου σε όλο τους το μεγαλείο και κάνε κινήσεις, που θα φανερώνουν την αγάπη που του τρέφεις. Αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, αποκάλυψε την γοητεία που διαθέτεις και θα δεις ότι τίποτα δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα