Σεξ στον καναπέ: Οι καλύτερες στάσεις…

Επειδή πολλές φορές το πάθος και η έξαψη της στιγμής σε κάνουν να μην αντέχεις ούτε λεπτό μέχρι να πας στο κρεβάτι με τον σύντροφό σου, διάβασε ποιες είναι οι ιδανικές στάσεις για να κάνετε σεξ στον καναπέ.

Στάση «κουτάλι»

Πολύ καλή στάση και ιδανική για τη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου και ο χώρος είναι κάπως περιορισμένος. Ξάπλωσε με την πλάτη στον σύντροφό σου, ο οποίος παίρνει θέση από πίσω σου, κολλώντας το σώμα του στο δικό σου. Το πέος πρέπει να είναι στο ύψος του κόλπου σου, ώστε να μπορέσει να διεισδύσει.

Στάση «στα τέσσερα»

Επίσης, εξαιρετική στάση για τον καναπέ. Εσύ παίρνεις θέση στηριζόμενη σε γόνατα και αγώνες, ανασηκώνοντας τα οπίσθιά σου για να δώσεις ακόμα καλύτερη πρόσβαση (και θέα φυσικά) στον παρτενέρ σου. Κρατώντας σε από τη λεκάνη μπαίνει στον κόλπο σου, κανονίζοντας τον ρυθμό και την ένταση. Επίσης, μια καλή παραλλαγή είναι, εφόσον ο καναπές έχει «μπράτσο» να βάλεις εκεί τους αγκώνες σου.

Εσύ από πάνω

Σε αυτή την περίπτωση, βάζεις τον καλό σου να καθίσει κανονικά στον καναπές, μόνο που θα πρέπει η λεκάνη και η μέση του να πάνε πιο χαμηλά, ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη γωνία για να καθίσεις επάνω στο πέος του. Στην στάση αυτή εσύ έχει τον έλεγχο της σεξουαλικής πράξης και είναι ιδανική εφόσον δεν θέλεις ο σύντροφός σου να τελειώσει γρήγορα.

Προσοχή! Μπορεί η ερωτική διάθεση να σε κάνει να… ξεχάσεις το κρεβάτι, όμως σε καμία περίπτωση μην ξεχνάς το προφυλακτικό. Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και ΣΜΝ σε περιμένουν στη γωνία!

Καλή διασκέδαση

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σχετικά άρθρα