Πάνος Καλλίτσης: Προετοιμάζω την Ελεονώρα Μελέτη για να γεννήσει με στυλ!

H Ελεονώρα Μελέτη αναμένεται να φέρει στον κόσμο σε λίγες ημέρες τον καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη. Μάλιστα έφυγε από το Dancing για να γεννήσει, καθώς έχει μπει στο μήνα της!

Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα ο Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος θα την προετοιμάσει για το μαιευτήριο για να γεννήσει… με στυλ!

Αυτό αποκαλύπτει η ανάρτηση για την μέλλουσα μαμά που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Πάνος Καλλίτσης.

Συγκεκριμένα γράφει:

«2005: γνώρισα αυτό το κορίτσι όταν με πήραν από τον αντ1 για να αναλάβω την εικόνα της. Ήταν το στοίχημα τους. 2017: Εδώ την ετοιμάζω για νύφη… μου έχει ζητήσει να την ετοιμάσω κ για το μαιευτήριο για να γεννήσει με στυλ κ να τη δει το μωρό της όμορφη κ περιποιημένη… απλά περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο!», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή του.

2005: γνώρισα αυτό το κορίτσι όταν με πήραν από τον αντ1 για να αναλάβω την εικόνα της. Ήταν το στοίχημα τους. 2017: εδω την ετοιμάζω για νύφη… μου έχει ζητήσει να την ετοιμάσω κ για το μαιευτήριο για να γεννήσει με στυλ κ να τη δει το μωρό της όμορφη κ περιποιημένη… απλα περιμένω να χτυπήσει το τηλεφωνο! @nonoram #truefriends #momtobe #makeup #hair #thatfunnyface #panoskallitsis #panoskallitsissalon ✨✨✨✨✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kallitsis (@panoskallitsis) στις

Πηγή: www.star.gr

Σχετικά άρθρα